ΜΕΤΑ ΑΠΟ 28 ΧΡΟΝΙΑ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗΝ Α’ ΕΠΣΛ

Ημέρες… Δόξας στο Ομορφοχώρι

*Η ΔΟΞΑ ΟΜΟΡΦΟΧΩΡΙΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΕΖΟΝ *ΤΙ ΔΗΛΩΣΑΝ ΣΤΗΝ «Ε» ΠΑΙΚΤΕΣ, ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Δημοσίευση: 19 Αυγ 2013 2:06 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 11:07
 
 
Του Κ. Γκιάστα
 
Ήταν το μακρινό 1985 όταν η ομάδα με τις ασπρόμαυρες φανέλες αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ. Η Δόξα Ομορφοχωρίου από τότε δεν είχε την τύχη να αγωνιστεί ξανά εκεί. Όμως πέρυσι μετά από μια σπουδαία σεζόν τα κατάφερε. Πήρε την πολυπόθητη άνοδο και πλέον μετά από 28 ολόκληρα χρόνια θα έχει την ευκαιρία ζήσει τις δικές της ημέρες… δόξας από τν Δόξα του.
Αν και υπήρξε ένα μικρό πρόβλημα με τη σύσταση της νέας διοίκησης τελικά όλα πήγαν καλά και η Δόξα ξεκίνησε την προετοιμασία της με πάθος και όρεξη. Πρόεδρος είναι ο Γιώργος Μαξιμιάδης ενώ προπονητής προσλήφθηκε ο Μάκης Αλεξούδης. Στόχος της νέας αυτής ομάδας δεν είναι άλλος από την παραμονή στη δύσκολη κατηγορία.
Η «Ε» επισκέφτηκε μια από τις πρώτες προπονήσεις του Ομορφοχωρίου και μίλησε με όλους τους πρωταγωνιστές της νέας σεζόν.
Αρχικά τοποθετήθηκε ο νέος πρόεδρος, κ. Γιώργος Μαξιμιάδης που ως παλαίμαχος αθλητής ανέφερε: «Κάναμε καλές μεταγραφές και ήρθε ένα πολύ αξιόπιστος προπονητής. Ευελπιστούμε να κάνουμε μια καλή πορεία. Θέλω να κάνουμε ένα καλό πρωτάθλημα και να παραμείνουμε στην κατηγορία. Αυτός είναι ο βασικός στόχος. Από κει και πέρα ό,ι και να πετύχουμε είναι ευπρόσδεκτο.
Ο Μάκης Αλεξούδης γνώριζε τι θα πει ποδόσφαιρο και τι θα πει δουλειά πάνω στο ποδόσφαιρο. Κρατήσαμε τον κορμό μας και με τις μεταγραφές μας ενισχυθήκαμε. Εύχομαι να έχουμε καλή συνεργασία με την ΕΠΣ Λάρισας, καλή δύναμη στους διαιτητές με καλά σφυρίγματα. Καλή τύχη σε όλα τα σωματεία της Λάρισας και φυσικά κουράγιο σε όλους τους παράγοντες».
Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ
Ο Μάκης Αλεξούδης μετά από μια χρονιά διακοπής λόγω ενασχόλησης με τη Μικτή ομάδα της ΕΠΣΛ επανέρχεται στη δράση των τοπικών πρωταθλημάτων και μάλιστα μια ομάδα – πρόκληση: «Είναι μια δύσκολη περίπτωση το Ομορφοχώρι γιατί επανέρχεται στην Α’ ΕΠΣΛ μετά από πολλά χρόνια. Φυσικά όμως να μην ξεχνάμε πως μέσα από την σκληρή δουλειά έρχονται όλα.
Έχω ένα διαφορετικό έργο γιατί πέρυσι ήμουν στις Μικτές ομάδες της ΕΠΣΛ και ήταν διαφορετικές συνθήκες εργασίας και νοοτροπία. Πιστεύω πως με την προσπάθεια των παικτών του προπονητικού τιμ αλλά και των παραγόντων πως θα τα καταφέρουμε. Είναι δύσκολο το πρωτάθλημα και για να πετύχουμε τον στόχο μας θα πρέπει να μείνουμε προσγειωμένοι.
Όσον αφορά στο επίπεδο που υπάρχει αυτή τη στιγμή στο τοπικό ποδόσφαιρο μας είπε: «Πιστεύω πως είναι ευκαιρία για κάποια παιδιά να αρπάξουν την ευκαιρία. Αν μπορούν και ευχαριστιούνται παράλληλα αυτό που κάνουν τότε θα είναι απόλυτη ευτυχία γι΄ αυτούς».
ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΑ
Μέχρι στιγμής η Δόξα Ομορφοχωρίου έχει προχωρήσει στην απόκτηση τεσσάρων παικτών. Αυτοί είναι οι Γκόλαντας, Ρουμελιώτης, Τσακαβίτης, Ανδρώνης ενώ θα ακολουθήσουν άλλες 4-5 μεταγραφές.
Όσον αφορά στα φιλικά στις 22 με Αμυγδαλέα και στις 25 με Αστραπή Νέας Πολιτείας. Όλα μέσα στο Ομορφοχώρι.
 
 
Τι είπαν οι παίκτες
Άρης Καπετάνιος: Ο πρώτος σκόρερ…
Ο Άρης Καπετάνιος πέρυσι με 29 τέρματα αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της ομάδας του και αν μη τι άλλο όλοι περιμένουν πολλά και φέτος από αυτόν. Άλλωστε βρίσκεται τέσσερα συνεχόμενα χρόνια σε αυτή και έχει μπει στο κλίμα της για τα καλά. Σχετικά με τη νέα σεζόν δήλωσε: «Καταρχήν θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλους και πιστεύω να έχουμε ένα οικογενειακό κλίμα. Έχουμε πάρει έναν πολύ καλό προπονητή. Σίγουρα βγαίνουν όλα μέσα από τη σκληρή δουλειά. Εγώ προσωπικά περιμένω να έρθει ο Νοέμβριος για να παίξω και γω μπάλα. Αυτό γιατί έπαθα μια ρίξη χιαστού και μετά την εγχείρηση περιμένω. Στις 25 Αυγούστου θα μπω σε ατομικό πρόγραμμα και σιγά – σιγά θα μπαίνω στο κλίμα της ομάδας.
 
Βασίλης Τζαλαμπύρας: Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα
Είναι από τα 15 του στην ομάδα. Εδώ και 13 χρόνια ο Βασίλης Τζαλαμπύρας φοράει τη φανέλα του Ομορφοχωρίου όμως για πρώτη φορά θα παίξει στην Α’ Ερασιτεχνική. Γι΄ αυτό μας είπε: «Είναι από τις πιο σπουδαίες στιγμές. Το χωριό επιστρέφει στη μεγάλη κατηγορία και είναι μεγάλη υπόθεση. Οι άνθρωποι της διοίκησης αξίζουν ένα μπράβο γιατί παρά τις δυσκολίες της οικονομικές τα καταφέρνουν»
*Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα όμως έτσι;
- Ναι έτσι είναι. Τα δύσκολα τώρα αρχίζουν. Θέλει μεγάλη προσπάθεια. Εύχομαι να έχουμε μια καλή σεζόν. Από τη θέση μας εμείς ως ποδοσφαιριστές θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε.
 
Θοδωρής Μωραΐτης: Περιμένω πώς και πώς
Ένας από τους νεαρότερους παίκτες της φετινής σεζόν είναι ο Βασίλης Μωραΐτης. Στα 17 του ως δεξί μπακ θα έχει την ευκαιρία για πρώτη φορά στη ζωή του να παίξει στην πρώτη ερασιτεχνική κατηγορία και σχολιάζοντας το, είπε: «Το περιμένω πως και πώς να παίξω στην Α’ ΕΠΣΛ. Είναι ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα με τις ομάδες να είναι υψηλού επιπέδου. Ελπίζω να τα πάμε καλά».
*Με τι στόχους πάτε στη νέα σεζόν;
-Στόχος να έχουμε μια άνετη παραμονή. Γιατί όχι και μια πρώτη πεντάδα.
* Προσωπικοί σου στόχοι ποιοι είναι;
- Ο πρώτος στόχος μου είναι να καθιερωθώ στην ενδεκάδα και μετά ,τι παραπάνω μπορώ.
 
Γιάννης Καπετάνιος: «Να παίξουμε ωραίο ποδόσφαιρο»
Στην φετινή σεζόν το Ομορφοχώρι θα έχει στο ρόστερ της και δύο αδέρφια. Τον Άρη και Γιάννη Καπετάνιο. Και αν ο Άρης ως επιθετικός σημείωσε πολλά τέρματα ο Γιάννης ως στόπερ έχει σώσει άλλα τόσα. Ο 25χρονος Άρης Καπετάνιος έχει ξαναπαίξει στην Α’ ΕΠΣΛ παλιότερα με τον Όλυμπο. Μιλώντας όμως για τη πρώτη φορά του Ομορφοχωρίου τόνισε: «Υπάρχει άγχος για τη νέα σεζόν. Όμως έχουμε ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς την προετοιμασία μας. Εμείς θα προσπαθήσουμε να παίξουμε όσο καλύτερα γίνεται. Θέλουμε να παίξουμε ωραίο ποδόσφαιρο. Θέλουμε να παραμείνουμε στην κατηγορία.
*Είναι δύσκολο αυτό;
- Βέβαια και είναι. Εμείς είμαστε νεοφώτιστοι και όλοι οι υπόλοιποι είναι ομάδες με έμπειρους παίκτες. Ελπίζω να πετύχουμε όμως γιατί το θέλουμε πολύ.
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass