«ΔΕΝΕΙ» ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΑΜΠΕΤΑΣ

Στον Αμπελωνιακό ο Απ. Πολύζος

*ΘΑ ΤΙΜΗΘΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗ Β’ ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΦΙΛΙΚΟ

Δημοσίευση: 17 Αυγ 2013 3:03 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 11:06
  
Του Άρη Γκουτρουμάνη
Μία πολύ σημαντική μεταγραφή πραγματοποίησε η ομάδα του Αμπελωνιακού η οποία ενέταξε στο έμψυχο δυναμικό της τον Αποστόλη Πολύζο. Ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός είχε μείνει ελεύθερος φέτος από τον Τύρναβο αλλά είχε βρεθεί στο «στόχαστρο» του Δωτιέα Αγιάς, όμως η μεταγραφή του στους «ερυθρόλευκους» δεν πραγματοποιήθηκε.
Με την απόκτηση του Αποστόλη Πολύζου ο τεχνικός Γιάννης Γκαμπέτας «δένει» την άμυνα της ομάδας για το νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής αφού η αξία του 24χρονου ποδοσφαιριστή είναι γνωστή.
Από κει και πέρα οι μεταγραφικές κινήσεις των «πρασίνων» συνεχίζονται και οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι αναμένεται και νέα ηχηρή μεταγραφή που θα αφορά στην επιθετική γραμμή της ομάδας.
ΕΠΙΣΗΜΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ
ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΦΙΛΙΚΟ
Εν τω μεταξύ αύριο στις 18.00 στο γήπεδο Αμπελώνα οι «πράσινοι» θα δώσουν ένα πολύ δυνατό τεστ στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους με αντίπαλο τον Τύρναβο. Η διοίκηση του Αμπελωνιακού θα δώσει επίσημο χαρακτήρα στο παιχνίδι καθώς αποφάσισε να τιμήσει τη διοίκηση της Τυρναβίτικης ΠΑΕ για την άνοδό της στη Football League ένδειξη του πολύ καλού κλίματος και των σχέσεων των δύο γειτονικών ομάδων του δήμου Τυρνάβου.
Τέλος σε ότι αφορά στη λαχειοφόρο του συλλόγου ανακοινώθηκαν τα τυχερά νούμερα και τα δώρα που κερδίζουν. Αναλυτικά ο αριθμός 282 κερδίζει το ποδήλατο και ο αριθμός 900 μία δωρεάν βιντεοσκόπηση και φωτογράφηση για βαφτίσια από τη «Φωτογέννηση» Τσαριτσάνης.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass