Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΛΙΚΟΥ ΜΕΣΟΥ ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟΥ ΤΙΜ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Την Κυριακή τα νεότερα για τον Ουρτάδο

ΡΕΠΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ ΔΟΘΗΚΕ ΤΟΥΣ «ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΟΥΣ» ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

Δημοσίευση: 14 Αυγ 2013 21:00 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 11:04
  
Το θέμα του επιτελικού μέσου απασχολεί έντονα τις τελευταίες ημέρες τους ανθρώπους του Τυρνάβου. Ήδη για τη θέση αυτή δοκιμάζεται ο Άλεξ Ουρτάδο που αγωνιζόταν στην Deportivo Petare FC ομάδα της Primera Division της Βενεζουέλας, ενώ νωρίτερα είχε θητεύσει στην ομάδα νέων U-20 της Εσπανιόλ.
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του τεχνικού επιτελείου της τυρναβίτικης ΠΑΕ ο 24χρονος έδειξε στις τρεις ημέρες που προπονείται με τους «κυανέρυθρους» θετικά στοιχεία ωστόσο ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο. Ο Άλεξ Ουρτάδο θα προπονηθεί και τις επόμενες ημέρες (Παρασκευή, Σάββατο) ενώ την Κυριακή θα πάρει μέρος στο πρώτο φιλικό της ομάδας στον Αμπελώνα με αντίπαλο τον τοπικό Αμπελωνιακό. Η εικόνα που θα παρουσιάσει μέσα στον αγωνιστικό θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό την τελική απόφαση του τεχνικού Άγγελου Διγκόζη και των συνεργατών του.
Από κει και πέρα οι υπεύθυνοι της ΠΑΕ βρίσκονται συνεχώς σε εγρήγορση προκειμένου να αξιοποιήσουν οποιαδήποτε ευκαιρία παρουσιαστεί σχετικά με το μεταγραφικό κομμάτι και την ενίσχυση του ρόστερ.
Σε ό,τι αφορά στην προετοιμασία οι «κυανέρυθροι» μπαίνουν πλέον στη φάση του μονταρίσματος (παράλληλα με τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης) και το ενδιαφέρον στρέφεται στα φιλικά παιχνίδια τα οποία θα δείξουν σε ποιον βαθμό οι ποδοσφαιριστές έχουν αφομοιώσει τα στοιχεία που θέλει να τους περάσει ο τεχνικός Άγγελος Διγκόζης προκειμένου η ομάδα να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο αγωνιστικής συμπεριφοράς.
Μετά το Κυριακάτικο φιλικό με τον Αμπελωνιακό θα ακολουθήσουν οι αναμετρήσεις με τον Φιλοκτήτη Μελιβοίας, τα Τρίκαλα και τον Ολυμπιακό Βόλου.
Χθες εν τω μεταξύ οι παίκτες του Τυρνάβου προπονήθηκαν το πρωί και στη συνέχεια τους δόθηκε ρεπό ενόψει της εορτής του 15Αύγουστου. Η προετοιμασία θα ξεκινήσει ξανά το απόγευμα της Παρασκευής και θα συνεχιστεί το Σάββατο.
Τέλος σε ό,τι αφορά στη οργάνωση σε θέματα Τύπου και πιο συγκεκριμένα στη λειτουργία του νέου διαδικτυακού τόπου της ΠΑΕ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι όλα είναι έτοιμα και το νέο σάιτ (www.paetirnavosfc.gr) θα μπει σε λειτουργία από την ερχόμενη Δευτέρα.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass