ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΧΘΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΑΜΑΡΙΝΑ ΟΙ «ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΟΙ» ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ 2ο ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ

Αρχίζει το μοντάρισμα στον Τύρναβο

* Θαν. Κουτσαφτίκης: «Αυτό που επισημαίνουμε διαρκώς στους ποδοσφαιριστές είναι κάθε μέρα να γινόμαστε καλύτεροι»

Δημοσίευση: 14 Αυγ 2013 3:13 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 11:04
 
Του Άρη Γκουτρουμάνη
Στη βάση της επέστρεψε χθες το μεσημέρι η ομάδα του Τυρνάβου η οποία το απόγευμα προπονήθηκε στο γήπεδο της πόλης μετά από οκτώ ημέρες παραμονής στη Σαμαρίνα όπου πραγματοποιήθηκε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.
Οι «κυανέρυθροι» μπαίνουν σιγά-σιγά στη φάση του μονταρίσματος (παράλληλα με τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης) αφού στο τέλος της εβδομάδας αρχίζουν τα φιλικά παιχνίδια με πρώτο την ερχόμενη Κυριακή στον Αμπελώνα κόντρα στον Αμπελωνιακό.
«Όλα κύλησαν σύμφωνα με τον προγραμματισμό που κάναμε. Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι από τη διάθεση των ποδοσφαιριστών και είναι εξίσου σημαντικό ότι δεν είχαμε τραυματισμούς. Αυτά πιστεύω οφείλονται στην πολύ καλή και μεθοδική δουλειά που έχει κάνει το προπονητικό τιμ» επισήμανε ο βοηθός του τεχνικού Άγγελου Διγκόζη, Θανάσης Κουτσαφτίκης, μιλώντας για το προπονητικό κομμάτι στη Σαμαρίνα και πρόσθεσε:
«Συνεχίζουμε με τους ίδιος ρυθμό και αυτό που επισημαίνουμε διαρκώς στα παιδιά είναι κάθε μέρα να γινόμαστε καλύτεροι έτσι ώστε να έχουμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα στο τέλος.
Τώρα μπαίνουμε στο 2ο στάδιο της προετοιμασίας με κύριο χαρακτηριστικό τα φιλικά παιχνίδια (με Αμπελωνιακό, Μελιβοία, Τρίκαλα, Ολυμπιακό Βόλου) έτσι ώστε να αρχίσει το μοντάρισμα της ομάδας. Παράλληλα θα συνεχίσουμε την καλυτέρευση της φυσικής κατάστασης».
Σε ότι αφορά στον υπό δοκιμή επιτελικό μέσο από τη Βενεζουέλα Άλεξ Ουρτάδο ο Θανάσης Κουτσαφτίκης είπε:
«Αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να πούμε κάτι, θα τον δούμε και τις επόμενες ημέρες και θα πάρουμε τις αποφάσεις μας. Είναι πολύ πιθανό κι άλλοι ποδοσφαιριστές που έχουν καλό βιογραφικό να έρθουν στην ομάδα για να δούμε αν μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάτι το συγκεκριμένο ακόμα» κατέληξε ο βοηθός προπονητής του Τυρνάβου.
Για τις πρώτες του εντυπώσεις από τη νέα του ομάδα μίλησε ο επιθετικός Χρήστος Καραγιάννης ο οποίος υπογράμμισε μεταξύ άλλων τα εξής:
«Οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι πολύ καλές. Ο Τύρναβος είναι μία υγιής ομάδα όπου μπορεί να δουλέψει ένας ποδοσφαιριστής και πιστεύω ότι μπορούν να γίνουν καλά πράγματα.
Στόχος της ομάδας είναι η νίκη σε κάθε παιχνίδι. Δεν έχουμε άγχος και θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Πιστεύω ότι μας περιμένει ένα δύσκολο πρωτάθλημα διαφορετικό από τ’ άλλα γιατί φέτος αλλάζει η δομή του. Έχουμε ωστόσο κάποιες επιφυλάξεις και σίγουρα δεν μπορούμε ακόμα να μιλήσουμε με βεβαιότητα για το πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση».
Από την πλευρά του ο επιθετικός Σωκράτης Ευαγγέλου τόνισε:
«Βλέπω ότι ο Τύρναβος είναι ένα οργανωμένο σωματείο. Υπάρχει θέληση τόσο από το τεχνικό επιτελείο όσο και από τους ποδοσφαιριστές για να κάνουμε κάτι καλό φέτος. Απλά περιμένουμε να δούμε πως θα κυλήσει το πρωτάθλημα και ποιες θα είναι οι άλλες ομάδες. Σίγουρα είναι μπερδεμένα τα πράγματα όταν δεν ξέρεις με ποιον θα παίξεις, δεν ξέρεις το πρόγραμμα αλλά αυτό που μας περνάει ο προπονητής μας είναι να παίζουμε σωστό ποδόσφαιρο και νομίζω πως δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι. Τα δίνουμε όλα στις προπονήσεις για να πετύχουμε το στόχο μας».
Τέλος ο Κώστας Σκούπρας τόνισε:
«Έχει αλλάξει ριζικά η κατάσταση και είναι λογικό αυτό γιατί βρίσκεσαι πλέον σε μεγαλύτερη κατηγορία. Βλέπω ότι η διοίκηση αλλά και ο κόσμος έχουν δει πολύ ζεστά το όλο θέμα δηλαδή ότι η ομάδα κάνει βήματα μπροστά και αλλάζει προς το καλύτερο η κατάσταση. Άλλωστε και οι μεταγραφές που έχουν γίνει αποδεικνύουν ότι οι άνθρωποι του Τυρνάβου θέλουν να προχωρήσει η ομάδα μπροστά.
Στην προετοιμασία πάντα δουλεύεις σκληρά προκειμένου να αποδώσεις αυτά που θέλει ο προπονητής. Συνεχίζουμε γιατί έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας».
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass