Ο ΗΛΙΑΣ ΛΙΛΟΛΑΡΙ ΑΝΑΝΕΩΣΕ ΧΘΕΣ ΣΤΟΝ ΜΑΧΗΤΗ ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ

Με «Λίλο» και τη νέα χρονιά

* ΣΤΙΣ 20/8 ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Δημοσίευση: 10 Αυγ 2013 3:41 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 11:00
Τη φανέλα του Μαχητή Τερψιθέας θα συνεχίζει να φορά και τη νέα αγωνιστική σεζόν ο Ηλίας Λιλολάρι ο οποίος ανανέωσε χθες τη συνεργασία του με τον σύλλογο.
«Με χαροποιεί ιδιαιτέρα που έμεινα και φέτος στην ομάδα του Μαχητή. Την προηγούμενη περίοδο ήρθα στο σωματείο στα μέσα της χρονιάς, σε ένα σωματείο οργανωμένο σε όλους τους τομείς, που πραγματικά είναι η δεύτερή μου οικογένεια γι’ αυτό και αποφάσισα να παραμείνω και φέτος. Εύχομαι να είμαστε όλοι γεροί και να πετύχουμε τον στόχο μας» δήλωσε ο έμπειρος μέσος αμέσως μετά την ανανέωση της συνεργασίας.
Με τον Ηλία Λιλλολάρι κλείνει ο κύκλος των ανανεώσεων στον Μαχητή Τερψιθέας μιας και ο «Λίλο» ήταν ο τελευταίος. Από την περσινή βασική ομάδα οι μόνοι που δεν ανανέωσαν λόγω υποχρεώσεων είναι οι: Αποστόλου, Χασιώτης (Νέα Πολιτεία) και Κακαζούκης (Φοίβος Κρεμαστής, Ρόδος). Η προετοιμασία συνεχίζεται με διπλές προπονήσεις, ενώ στην ομάδα δοκιμάζονται παίχτες που αναμένεται εντός της ερχόμενης εβδομάδας να ανακοινωθούν από τη διοίκηση.
Από χθες λειτουργεί και το νομικό τμήμα του συλλόγου. Το κομμάτι αυτό έχει αναλάβει η δικηγόρος κ. Μπεκίρη Καλλιόπη που εδρεύει στη Λάρισα, Λ. Κατσώνη 43.
Σε ό,τι αφορά στα εισιτήρια διαρκείας θα κυκλοφορήσουν στις 20/8 οπού θα γίνει και η επίσημη παρουσίασή τους στα Μ.Μ.Ε. Επισημαίνεται ότι θα έχουν συλλεκτική αξία μιας και για πρώτη φορά στην ιστορία της η ομάδα θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
Τα εισιτήρια διαρκείας είναι σχεδιασμένα από το τμήμα Marketing και όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο γενικός διευθυντής του Μαχητή Αχιλλέας Στεργιάκης «έγιναν με τα συναισθήματα και τα όνειρα που μας ταξιδέψανε την προηγούμενη χρόνια και θα μας ταξιδέψουνε και φέτος».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass