Ο ΚΙΣΣΑΒΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΛΙΜΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ

ΣΥΚΟΥΡΙΟ: Φτιάχνει ομάδα, θέλει άνοδο…

* ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΚΑΓΙΑΝΝΗΣ: «ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΧΕΥΟΥΜΕ ΨΗΛΑ»

Δημοσίευση: 07 Αυγ 2013 2:54 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 10:57
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Φωτ. Βασίλης Ντάμπλης
Χρόνια στο τοπικό ποδόσφαιρο ο Κίσσαβος Συκουρίου είναι ένα σωματείο που έχει γράψει τη δική του ιστορία και το οποίο τη νέα αγωνιστική περίοδο 2013-2014, θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας.
Με 30 παίκτες στο ρόστερ, ουσιαστικά «κτίζεται» μια ομάδα που θα στηριχθεί στο φιλότιμο των παιδιών της περιοχής και έχει κάθε λόγο να ελπίζει ότι μπορεί να πετύχει το κάτι παραπάνω, έστω και αν αυτό δεν είναι αυτοσκοπός.
Στο τιμόνι του Κισσάβου θα βρίσκεται ένας προπονητής που έχει γράψει λαμπρή καριέρα ως ποδοσφαιριστής στην ΑΕΛ και στον Ηρακλή, ο Χρήστος Ανδρεούδης, που είναι λάτρης της σκληρής δουλειάς και αποφεύγει τις πολλές δηλώσεις, διότι γνωρίζει πολύ καλά και ο ίδιος ότι καθρέπτης της αξίας του καθενός, είναι ο αγωνιστικός χώρος.
Κοντά στην ομάδα βρίσκονται οι άνθρωποι της διοίκησης που προσπαθούν παρά την οικονομική κρίση να λειτουργήσει όσο το δυνατόν καλύτερα το σωματείο και να πείσουν τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο για να απολαύσει ποδόσφαιρο και να βοηθήσει ηθικά τα νέα παιδιά.
ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΑΠΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ
Ο πρόεδρος και ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων» δεν έκρυψαν την αισιοδοξία τους για την καινούργια ποδοσφαιρική περίοδο και λίγο πριν ξεκινήσει η προχθεσινή πρώτη προπόνηση της ομάδας, σε δηλώσεις τους στην «Ε», επισήμαναν τα εξής:
Άγγελος Κακαγιάννης (πρόεδρος): «Ξεκινάμε αισιόδοξα τη χρονιά και έχουμε ως μοναδικό στόχο την άνοδο. Έχουμε πολλά νέα παιδιά στην ομάδα και αν δουλέψουν με συνέπεια, θα έρθουν τα αποτελέσματα που επιθυμούμε. Σίγουρα και η παρουσία του Χρήστου Ανδρεούδη θα δώσει άλλον αέρα στην ομάδα μας, καθώς υπήρξε μεγάλος ποδοσφαιριστής αγωνιζόμενος τόσο στην ΑΕΛ όσο και στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης».
Χρήστος Ανδρεούδης (προπονητής): «Πάνω από όλα αυτό που θέλω είναι τα παιδιά να έχουν υγεία και να δουλέψουν όσο καλύτερα γίνεται. Θέλω να έχω αθλητές στο γήπεδο, δεν με ενδιαφέρει εάν θα είναι καλοί ή κακοί, να δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα, να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, να χαρεί ο κόσμος, να το ευχαριστηθούμε και εμείς και ό,τι είναι να έρθει, ας έρθει».
-Στόχος είναι η άνοδος;
«Έχουμε ως στόχο να δουλέψουμε και να φτιάξουμε μια καλή ομάδα, διότι το γήπεδο είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση, είναι χαλί και θέλουμε να απολαμβάνουμε τα παιχνίδια».
ΠΟΙΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΗΡΘΑΝ
Στην ομάδα του Συκουρίου ήρθαν ο τερματοφύλακας Παναγιώτης Καραγιάννης από τον Όλυμπο Λάρισας, ο Θεόδωρος Βαρσάμης (μέσος) από τον Δωτιέα Αγιάς και ο Νικόλαος Λιάκος (αμυντικός), από τον Δευκαλίωνα Κρανέας.
Επίσης, αποκτήθηκε και ο επιθετικός Δημήτρης Πικούλης από τον Βουκεφάλα, ενώ παίκτης του Κισσάβου πρέπει να θεωρείται και ο αμυντικός Αθανάσιος Τσιάκος, από τον Όλυμπο Αιγάνης.
ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ
Στις δηλώσεις που έκαναν πέντε από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, επισήμαναν τα εξής:
Χρήστος Κακαγιάννης: «Καλή ποδοσφαιρική χρονιά, υγεία, έχουμε μικρά παιδιά στο ρόστερ, θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να οδηγήσουμε την αγαπημένη μας ομάδα, εκεί που της αξίζει».
Στέλιος Καραποστόλης: «Αισθάνομαι πολύ όμορφα που ξεκινήσαμε προετοιμασία με την ομάδα. Στόχος μας είναι φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται και σίγουρα στην πρώτη θέση, δεν θα λέγαμε ποτέ όχι».
Παναγιώτης Καραγιάννης: «Πιστεύω ότι φέτος θα φτάσουμε ψηλά, έχουμε ως μοναδικό στόχο την άνοδο στην Α΄ΕΠΣΛ και ευελπιστώ ότι θα πάμε καλά. Το νεαρό της ηλικίας των περισσοτέρων ποδοσφαιριστών μας γεμίζει με αισιοδοξία, αλλά σίγουρα πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι».
Ζήσης Γκανάτσιος: «Θέλουμε πρώτα να εξασφαλίσουμε μια άνετη παραμονή και μετά θα κοιτάξουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλότερα μπορούμε. Εύχομαι να έχουμε υγεία πάνω από όλα. Φέτος η συγκρότηση έγινε με παιδιά από την περιοχή και με συνολική προσπάθεια θα επιδιώξουμε να φτιάξουμε μια δυνατή ομάδα».
Δημήτρης Βαρσάμης: «Φέτος ήρθαμε με μεγαλύτερη όρεξη, δύναμη και με πολλές ελπίδες για να φτιάξουμε μια ομάδα που θα ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις τόσο του πρωταθλήματος όσο και του κυπέλλου της ΕΠΣΛ. Όλοι μας γνωρίζουμε ότι με τα λόγια δεν θα έρθουν οι νίκες και γι’ αυτό τον λόγο ενωμένοι σαν μια γροθιά θα δώσουμε τη μεγάλη μάχη, ενώ το μήνυμα που στέλνουμε στον κόσμο είναι να μας εμψυχώνει κάθε φορά και να μας βοηθάει όσο μπορεί.
Από την πλευρά μας τους υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για τον αγαπημένο μας Κίσσαβο».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass