ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΤΗΝ FOOTBALL LEAGUE

Λίγα λόγια και πολλή δουλειά στον Τύρναβο

* ΛΥΘΗΚΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΧΡΗΣΤΟ ΝΟΝΗ

Δημοσίευση: 31 Ιουλ 2013 2:56 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 10:51
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Μια ανταγωνιστική ομάδα στο πρωτάθλημα της Football League θα προσπαθήσει να δημιουργήσει ο Τύρναβος 2005, ο οποίος ξεκίνησε προχθές την προετοιμασία του, μέσα σε πολύ καλό κλίμα και με πολλά νέα πρόσωπα.
Οι παράγοντες της ομάδας και προσωπικά ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος της ΠΑΕ Βασίλης Μπρέζας, θέλουν να υπάρχει σε όλη τη διάρκεια της σεζόν σοβαρότητα, υπευθυνότητα και αλληλοβοήθεια, διότι μόνο με την αρωγή όλων, μπορούν να ευδοκιμήσουν οι προσπάθειες για να έχει το σωματείο μια καλή παρουσία.
Χρειάζεται λοιπόν από δω και πέρα λίγα λόγια και πολλή δουλειά, να είναι όλοι στον σύλλογο προσγειωμένοι, διότι ο υπέρμετρος ενθουσιασμός μπορεί να οδηγήσει και σε καταστάσεις διαφορετικές από αυτές που προσδοκούν στον Τύρναβο.
Ο τεχνικός Άγγελος Διγκόζης με τους συνεργάτες του έχουν κάνει τον κατάλληλο σχεδιασμό και περιμένουν ότι η ομάδα θα είναι έτοιμη να ανταποκριθεί στις επίσημες υποχρεώσεις της, δένοντας ως σύνολο μέσα από τα φιλικά παιχνίδια που θα διεξαχθούν.
Στον Τύρναβο θα γίνονται διπλές προπονήσεις καθημερινά μέχρι τις 4 Αυγούστου, ημερομηνία όπου θα αναχωρήσει η ομάδα για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, στην ορεινή Σαμαρίνα Γρεβενών.
Εκεί θα συνεχιστεί η σκληρή δουλειά και γίνονται ενέργειες για να κλειστεί φιλικό παιχνίδι με ομάδα που εκείνη την περίοδο θα προετοιμάζεται στην ίδια περιοχή.
ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Ο ΝΟΝΗΣ
Εν τω μεταξύ λύθηκε η συνεργασία με τον κεντρικό αμυντικό Χρήστο Νόνη, τον οποίο η διοίκηση της τυρναβίτικης ομάδας ευχαριστεί για τη συνεργασία και προσφορά του στο σωματείο, ευχόμενη ό,τι το καλύτερο στη συνέχεια της ποδοσφαιρική του καριέρας.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass