ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΛΙΜΑ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

ΣΜΟΛΙΚΑΣ: Θέλει να κάνει ένα βήμα παραπάνω

Δημοσίευση: 27 Ιουλ 2013 21:07 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 10:49
  
Φωτ.Νίκος Σιούμκας
Μέσα σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση της διοίκησης, του προπονητή και των παικτών του Σμόλικα στο βοηθητικό γήπεδο Φάλανης, όπου έγινε και ο καθιερωμένος αγιασμός από τον πάτερ Αντώνιο για τη νέα χρόνια.
Να αποφύγει το άγχος της παραμονής όσο δυνατόν πιο γρήγορα θέλει τη φετινή σεζόν ο Σμόλικας Φαλάνης και για αυτό τον λόγο η διοίκηση του συλλόγου πήρε τους κατάλληλους παίκτες λύνοντας τα χέρια του Γιάννη Μιχαλέ από την αρχή της προετοιμασίας, ώστε να δουλέψει και να «μοντάρει» την ομάδα όπως αυτός θέλει, με σκοπό την αποφυγή των περιπετειών της περσινής χρονιάς.
Όταν έχεις αποκτήσει το πιο βαρύ όνομα της μεταγραφικής περιόδου τον Θοδωρή Μπαρούτα, και τους έμπειρους και με πολλές παραστάσεις στη τοπική κατηγορία Κώστα Νεστορίδη , Χρήστο Κολοβό και Ζήση Τσιρόπουλο, μονάχα για την παραμονή δεν πας στην κατηγορία, με τους ανθρώπους όμως του Σμόλικα να είναι προσγειωμένοι και να δηλώνουν πως στόχος της ομάδας είναι το καλό ποδόσφαιρο, άνετη παραμονή και η προώθηση παικτών από την ακαδημία και πως μέσα από αυτό η ομάδα θα καταλάβει και τη θέση που της αρμόζει.
 Στη συγκέντρωση που έγινε μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού και αισιοδοξίας ο προπονητής Γιάννης Μιχαλές αφού καλωσόρισε τους ποδοσφαιριστές είπε : «Σε σύγκριση με την περσινή χρονιά, το ρόστερ του συλλόγου ενισχύθηκε σημαντικά με αξιόλογους παίκτες αλλά και καλούς χαρακτήρες και αυτόματα ανεβαίνει ο πήχης για εμάς. Οι προσωπικές προσδοκίες τόσο οι δικές μου όσο και της διοίκησης είναι να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω τη φετινή χρονιά. Σίγουρα δεν γίνετκαι λόγος για πρωταθλητισμό, αλλά θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να πλασαριστούμε όσο το δυνατόν ψηλότερα γίνεται στον βαθμολογικό πίνακα».
Νωρίτερα ο πρόεδρος της ομάδας Αθανάσιος Δώτας, τόνισε: «Να ευχηθώ να έχουμε μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία σε όλες τις ομάδες της κατηγορίας μας. Προχωρήσαμε σε μια σειρά σημαντικών προσθηκών στην ομάδα φέτος, γνωρίζοντας πάντα τις δυνατότητες μας και θέλουμε μέσα από δουλειά να παρουσιάσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο. Για εμάς αυτό που προέχει είναι να υπάρχει καλό κλίμα στα αποδυτήρια και μεταξύ των ποδοσφαιριστών και να τηρήσουμε το σλόγκαν μια ομάδα, μια παρέα, μια γειτονιά και από κει και πέρα ό,τι το καλύτερο ας έρθει». 
 Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο αρχηγός της ομάδας Γιώργος Τανάγιας λέγοντας ότι «στόχος μας είναι να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται και να φάνουμε ανταγωνιστικοί στο πρωτάθλημα της Α’ΕΠΣΛ, εύχομαι υγεία σε όλους και καλή ποδοσφαιρική χρόνια».
Ακολούθως ο νεοφερμένος Κώστας Νεστορίδης τόνισε ότι «ήρθαμε σε ένα νοικοκυρεμένο σωματείο με άτομα στη διοίκηση που αγαπάνε την ομάδα, στόχος μας είναι να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται και να φάνουμε ανταγωνιστικοί στο πρωτάθλημα της Α’ΕΠΣΛ, εύχομαι υγεία σε όλους». Επίσης μίλησε και ο αμυντικός Αδάμος Κουκούλης λέγοντας ότι η ομάδα ανέβηκε επίπεδο με τις προσθήκες που έγιναν και στόχος είναι το καλό ποδόσφαιρο και ό,τι προκύψει και ευχήθηκε υγεία όλους και όλα τα σωματεία. Στην συνεχεία τον λόγο πήρε ο τερματοφύλακας της ομάδας Γιάννης Γραβάνης που ανέφερε ότι «στόχος μας είναι να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, να πάρουμε όσο δυνατόν πιο πολλούς βαθμούς από την αρχή ώστε να πάρουν ευκαιρία και τα νέα παιδιά που είναι κοντά στην ομάδα. Υγεία σε όλους και καλή ποδοσφαιρική χρόνια».
Στην ομάδα ήρθαν οι: Μπαρούτας (Δήμητρα Γιάννουλης), Νεστορίδης (Δήμητρα Γιάννουλης), Μπουλμέτης (Δήμητρα Γιάννουλης), Κολοβός (Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων), Τσιρόπουλος (Φαλανιακός), Γκανάτζος (Δαμασιακός).
Έφυγαν οι: Χατζηβασιλείου (Δάφνη Γλαύκης), Βοργιάς (Ομάδα Αθήνας), Καλογιάννης (Λύκοι Λάρισας).
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass