ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΧΘΕΣ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ

Α.Ε.Δ. ΝΙΚΑΙΑΣ: Με ανανεωμένο ρόστερ, βλέπει…ψηλά

Δημοσίευση: 26 Ιουλ 2013 2:46 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 10:47
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Φωτ. Λεωνίδας Τζέκας
Διακοπές τέλος από χθες το απόγευμα για τους ποδοσφαιριστές της Α.Ε. Δήμου Νίκαιας, καθώς ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδας, για την καινούργια αγωνιστική περίοδο, 2013-2014.
Μπορεί ο υδράργυρος να σκαρφάλωσε στους 36 βαθμούς Κελσίου, όμως στα πρόσωπα των νεαρών ποδοσφαιριστών, του τεχνικού Μιλτιάδη Ζιάκα και των διοικούντων του συλλόγου, διακρίναμε μια συγκρατημένη αισιοδοξία, που πηγάζει από το γεγονός ότι υπάρχουν ιδανικές συνθήκες για δουλειά και οργάνωση, σε επαγγελματικό επίπεδο.
Το γήπεδο είναι σε αρίστη κατάσταση και αυτό θα παίξει σημαντικό ρόλο τόσο κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας όσο και αργότερα όταν ξεκινήσουν οι υποχρεώσεις σε πρωτάθλημα και κύπελλο της ΕΠΣΛ.
Η ΑΕΔ Νίκαιας όλα αυτά τα χρόνια της παρουσίας της στην Α’ τοπική κατηγορία, παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο και το ίδιο είναι «καταδικασμένη» να κάνει και την καινούργια σεζόν.
Πάντως τόσο ο τεχνικός Μιλτιάδης Ζιάκας όσο και ο πρόεδρος Θανάσης Νασιακόπουλος, γνωρίζουν πολύ καλά ότι τα πολλά λόγια είναι φτώχεια και οι ομάδες «κτίζονται» πάνω σε γερές βάσεις, με συνολική προσπάθεια όλων που είναι στην ομάδα και με υπομονή, διότι τα καλά αποτελέσματα, έρχονται σιγά-σιγά.
Και βέβαια χρειάζεται το καλό κλίμα που είδαμε χθες να διατηρηθεί όλη τη χρονιά, έτσι ώστε οι παίκτες να αποτελούν μια γροθιά, ειδικά όταν έρθουν κάποια αρνητικά αποτελέσματα, που σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να τους πτοήσουν.
ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Ο Θανάσης Νασιακόπουλος είναι ένας γνωστός πετυχημένος επιχειρηματίας, αλλά παράλληλα και στο ποδόσφαιρο είναι από τους ανθρώπους που έχουν τεράστια προσφορά. και οι συμβουλές που έδωσε χθες στους μικρούς, ήταν πολύ χρήσιμες.
Σε δηλώσεις δε που έκανε, επισήμανε τα εξής: «Είμαστε στην αρχή μιας περιόδου της χρονιάς, όπου ξεκινάει η προετοιμασία με αισιοδοξία. Διεκδικήσαμε και επανδρώσαμε φέτος την ομάδα με πάρα πολλά νέα παιδιά, πιστεύουμε σε αυτά, πιστεύουμε και στη δουλειά που θα κάνει ο προπονητής μας. Αυτή είναι εξάλλου και η φιλοσοφία μας, δηλαδή η ανάδειξη των ταλέντων της περιοχής και όχι μόνο, μη παραβλέποντας τον στόχο ότι η ομάδα θα πρέπει να πρωταγωνιστήσει σε πάρα πολύ υψηλά επίπεδα και να φτάσει πολύ ψηλά, βαθμολογικά.
Άρα στόχος μας είναι η ανάδειξη των ταλέντων και ο ανταγωνισμός στην βαθμολογία που ίσως να είναι και ο πρωταθλητισμός. Θέλω να τονίσω όμως ότι δεν είναι αυτοσκοπός ο πρωταθλητισμός, αλλά και δεν πιστεύω ότι μπορεί να οργανωθεί καλύτερα, ένα ερασιτεχνικό σωματείο, από θέμα ηλικίας των ποδοσφαιριστών, δουλειάς και γηπέδου στο οποίο βλέπετε ότι ήδη έχουν τελειώσει όλα τα έργα.
Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους με υγεία, καλό μυαλό στους νεαρούς παίκτες που πάντα πρέπει να παραμένουν προσγειωμένοι και ευελπιστώ να έρθουν οι επιτυχίες, που θέλουμε».
ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΜΠΟ…
Μετά από πολλά χρόνια παρουσίας του στον πάγκο του Φιλοκτήτη Μελιβοίας, ο Μιλτιάδης Ζιάκας από τα παράλια βρέθηκε στον κάμπο και είναι αποφασισμένος να πετύχει στην ΑΕΔ Νίκαιας όπως και στην προηγούμενη ομάδα, καθώς και περισσότερες εμπειρίες απέκτησε και καλύτερα… διαβασμένος επέστρεψε μετά τις καλοκαιρινές διακοπές που έκανε, στα Χανιά της Κρήτης.
Λίγο πριν δώσει τις οδηγίες στους παίκτες του στην πρώτη προπόνηση της ομάδας, ο Μιλτιάδης Ζιάκας, τόνισε τα εξής: «Αυτό το οποίο θέλω να ευχηθώ είναι να έχουμε μια καλή χρονιά, όλοι μας, οι δημοσιογράφοι, οι συνάδελφοι προπονητές και οι διοικητικοί, που χωρίς την παρουσία τους, ίσως τα ποδόσφαιρο θα μπορούσε να μην λειτουργήσει.
Και βέβαια όλοι αυτοί οι νεαροί ποδοσφαιριστές, που ξεκινάνε με φιλοδοξίες, να τις εκπληρώσουν μέσα από τη δουλειά, από τη διάθεση και από τη βελτίωση που θα παρουσιάσουν, κατά τη διάρκεια. Οι στόχοι που θα πρέπει να έχουμε σαν ομάδα που αποτελείται από ένα νεανικό σύνολο, είναι πάντα πρωταγωνιστικοί. Μέσα από τη δουλειά θα κοιτάξουμε η ομάδα να πάει όσο πιο καλά γίνεται και πιο ψηλά, και αυτά τα νεαρά παιδιά να βρούνε τον δρόμο που τους αξίζει».
ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ
Συγκρατημένα αισιόδοξοι στις δηλώσεις τους εμφανίζονται οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, που επισήμαναν μεταξύ άλλων τα εξής:
Θανάσης Τζουβάρας: «Ξεκινάμε την καινούργια χρονιά με πολλά νέα πρόσωπα και μικρούς σε ηλικία παίκτες. Χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια, χρόνος για να εγκλιματισθούν και οι παίκτες που ήρθαν. Θα δουλέψουμε σκληρά στην προετοιμασία, ώστε να έχουμε μια πολύ καλή σεζόν. Όπως μας είπαν η διοίκηση και ο προπονητής, θέλουν μια χρονιά χωρίς ήττα. Και θα δούμε στο τέλος τι θα μπορούμε να πετύχουμε και να μπορέσουν ορισμένα παιδιά, να πάνε πιο ψηλά».
Πασχάλης Μπακαρτζής: «Καινούργια αρχή, καινούργια ομάδα με πολλούς καινούργιους ποδοσφαιριστές και με έναν νέο προπονητή, που έχει αναδείξει ταλαντούχους παίκτες, στα χρόνια της δουλειάς του. Ευελπιστούμε να πάμε καλά, εύχομαι υγεία πάνω από όλα σε όλα τα παιδιά, χωρίς τραυματισμούς και από κει και πέρα η βιτρίνα είναι ο αγωνιστικός χώρος».
Αντώνης Ραμάι: «Ξεκινάμε με όνειρα και σε κάθε παιχνίδι θα προσπαθούμε για να κερδίζουμε, συνδυάζοντας αυτό και με καλό ποδόσφαιρο. Εύχομαι από την πλευρά μου υγεία σε όλα τα παιδιά, να μην έχουμε τραυματισμούς και να είναι μια καλύτερη χρονιά, από την περυσινή, στο πρωτάθλημα της Α΄τοπικής κατηγορίας. Κοιτάμε πάντα μπροστά».
Κώστας Σούλης: «Θέλω να ευχηθώ καταρχήν στους συμπαίκτες μου, στην τεχνική ηγεσία και γενικά σε όλα τα μέλη της διοίκησης, καλή χρονιά με υγεία, χωρίς τραυματισμούς και επιτυχίες. Στόχος μας είναι να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα γίνεται, στον βαθμολογικό πίνακα. Θα έχουμε πάντα στο μυαλό μας τη νίκη και όχι την ήττα. Χρειάζεται να δουλέψουμε πολύ όλο αυτό το διάστημα και μόνο με θυσίες, έρχονται τα επιθυμητά αποτελέσματα».
ΗΡΘΑΝ-ΕΦΥΓΑΝ
Οι ποδοσφαιριστές που ήρθαν στην ομάδα είναι οι παρακάτω:
- Μαμαλούδης Χρήστος και Γουργιώτης Γιώργος (γεν. 1987) από τον Άρη Λάρισας.
- Καραμπούζης Φίλιππος (γεν. 1995) από τον Άρη Λάρισας. Την προηγούμενη περίοδο αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ με τον Φιλοκτήτη Μελιβοίας.
- Πατέτσος Ιωάννης (γεν. 1996) τερματοφύλακας. Την προηγούμενη περίοδο αγωνίστηκε με την ομάδα του Λαρισαϊκού στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ.
- Γκατζούλης Λέανδρος (γεν. 1996) από τον Άρη Λάρισας.
- Ακρίβος Γεώργιος και Στατήρης Ιωάννης (γεν. 1997) από τον Άρη Λάρισας.
- Γκατζούλης Δημήτρης (γεν. 1999) από τον Άρη Λάρισας.
Έφυγαν οι: Βαγγέλης Βέργος μετά από 8 χρόνια παρουσίας στην ομάδα, που μετακόμισε στην Κρήτη (η διοίκηση του εύχεται κάθε κάθε ευτυχία και τον ευχαριστεί για όσα πρόσφερε στην ΑΕΔΝ), Κωνσταντίνος Γιολδάσης - Γιώργος Σαλτσίδης που έκλεισαν τον κύκλο των σπουδών τους στα ΤΕΙ Λάρισας και επιστρέφουν στον τόπο καταγωγής τους, Χρ. Δαλαμπύρας - Δημ. Σβερκούλης που επιστρέφουν στην ΑΕΛ, Ν. Τσακουρίδης και Κων/νος Καρανίκας που μεταγράφηκαν στον Αμπελωνιακό.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass