ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ «ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ

Αυλαία με γκολ και θέαμα

Δημοσίευση: 22 Ιουλ 2013 3:02 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 10:43
 Με τη διεξαγωγή των τελικών αγώνων στο γήπεδο «Γ. Μητσιμπόνας» της Τσαριτσάνης, έπεσε η αυλαία του τουρνουά με την επωνυμία «Ποδόσφαιρο για όλους», που διοργάνωσε για φέτος ο Οικονόμος.
Η διοργάνωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία κάτι που επιβεβαιώθηκε και από τον μεγάλο αριθμό θεατών που παρακολούθησε όλες τις ημέρες τα παιχνίδια δηλώνοντας απόλυτα ικανοποιημένος από το θέαμα και την ποιότητα αλλά και από το θετικό κλίμα που δημιούργησε η προσπάθεια της νέας διοίκησης να φέρει τον κόσμο στο γήπεδο, ζωντανεύοντας και πάλι την ιδέα του Οικονόμου.
Την πρώτη ημέρα αναμετρήθηκαν αρχικά στον τελικό «ΤΖΟΥΝΙΟΡ» οι ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ με τους ΚΕΡΑΥΝΟΥΣ με τους πρώτους να επικρατούν των αντιπάλων τους με σκορ 5-2.
Ακολούθησε η αναμέτρηση για τον τελικό του «ΣΑΒΟΥΡΟΚΥΠΕΛΛΟΥ» μεταξύ των ομάδων ΤΑΥΡΟΙ και ΒΕΛΩΝΗΣ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ. Το συγκεκριμένο παιχνίδι, όπως αναμένονταν, συγκέντρωσε το μεγαλύτερο ενδιαφέρον από πλευράς φιλάθλων, οι οποίοι απόλαυσαν πλούσιο θέαμα με εξίσου πολλά γκολ από τους «μετρ» της μπάλας. Οι ΤΑΥΡΟΙ επικράτησαν με σκορ 5-3 χάρη στα τέρματα που σημείωσαν οι Χήρας (2), Γκόγκουρας (2) και Τρικάκης. Από τους ΒΕΛΩΝΗΣ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ σκόραραν οι Καραλής, Βελώνης και Σιαμαντούρας
Διαιτητής και των δύο συναντήσεων της πρώτης ημέρας των τελικών ήταν ο Σκάντζος Γιάννης.
Συνθέσεις των ομάδων:
ΤΑΥΡΟΙ: Καραγιάννης Κ., Καραγιάννης Δ., Τριανταφύλλου Λ., Χήρας Κ., Λεβέντης Μ., Πούλιος Κ., Βαρθολομός Δ., Μουλτσιάς Κλ., Κώτσιος Θ., Τζιούργκανος Β., Ζήσαρος Δ., Βαγενάς Κ., Μουλτσιάς Χρ., Μουλτσιάς Γ., Καραλίβανος Ν., Μιχούλης Δ., Γκόγκουρας και Τρικάκης.
ΒΕΛΩΝΗΣ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΥΣΟΞΥΛΑ : Βελώνης Γ., Βελισκιώτης Γ., Νικούλης Α., Σαμαράς Β., Μπανούσης Λ., Βελώνης Λ., Σιαμαντούρας, Καραμπίνης Α., Αλεξίου Β., Σκάντζος Γ., Μπακάκης, Σολωμός Θ., Παπαποστόλου, Σούφλας Π. και Καραλής.
***
Τη δεύτερη ημέρα στον τελικό των ομίλων Β΄ και Γ΄ οι YORK – ΡΥΘΜΟΣ και ΚΙΝΗΣΗ αντιμετώπισαν τους PACKMANS. Κι εδώ το θέαμα ήταν εξαιρετικό όπως επίσης πολλά και άψογης εκτέλεσης ήταν τα τέρματα (12 συνολικά) που σημείωσαν οι ομάδες. Οι YORK – ΡΥΘΜΟΣ και ΚΙΝΗΣΗ επικράτησαν των αντιπάλων τους με σκορ 9-3. Τα γκολ των νικητών σημείωσαν οι Λιόλιος (5), Τόλιος (2), Φώλας Κ. και Χάμος. Από τους ηττημένους σκόραραν οι Βαρνάς, Καρακώστας και Γκόλτσιος.
Διαιτητές της αναμέτρησης ήταν οι Νταρής Δ., Τζιούργκανος Β. και Σκάντζος Γ.
Συνθέσεις των ομάδων:
YORK – ΡΥΘΜΟΣ και ΚΙΝΗΣΗ: Νούσιας Π., Φώλας Ν., Φώλας Κ., Στάθης Δ., Βάλλας Δ., Λιόλιος Θ., Σκλάβος Δ., Τόλιος Δ., Καλτέκης Θ., Χασιώτης Ν., Χάμος Σ., Τασιούλης Δ., Μπούσιας Γ.,
PACKMANS : Λαζαρίδης Γ., Καρακώστας Στ., Γκαβαλιάγκας Π., Νταμπώσης Σ., Βαρνάς Σπ., Φουρκιώτης Ν., Μπαλούκας Δ., Ζιακούλης Γ., Γκόλτσιος Λ., Καϊμακάμης Θ., Χαλκίδης Μ., Πουρσανίδης Γ., Αλεξανδρίδης Ι. και Πουρσανίδης Ν.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass