ΘΑ ΗΓΗΘΕΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ

Συμφώνησαν ο Ν. Σταυροθεόδωρος και Μαχητής

*ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΟΡΜΟΣ *Ζ. ΜΑΛΑΚΟΣ ΚΑΙ Ν. ΝΤΟΥΚΟΣ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ ΑΠΟΚΤΗΜΑΤΑ

Δημοσίευση: 13 Ιουλ 2013 21:02 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 10:34
 Του Άρη Γκουτρουμάνη
Από τις πρώτες κιόλας επαφές οι δύο πλευρές άφησαν να εννοηθεί ότι η ανανέωση της μεταξύ τους συνεργασίας θα ήταν θέμα χρόνου. Όπερ και εγένετο. Ο Νίκος Σταυροθεόδωρος θα συνεχίσει να βρίσκεται στον πάγκο του Μαχητή Τερψιθέας και τη νέα χρονιά. Η επισημοποίηση της συνεργασίας έγινε μετά τη συγκρότηση της νέας διοίκησης του Μαχητή η οποία έκρινε κάτι περισσότερο από ικανοποιητικό το έργο του Λαρισαίου προπονητή αφού ήταν ο άνθρωπος που οδήγησε τον Μαχητή στη φετινή ιστορική επιτυχία με την κατάκτηση του τίτλου στην Α’ Ερασιτεχνική και την άνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία.
«Υπήρξε εξ αρχής διάθεση τόσο από την πλευρά της διοίκησης όσο από τη δική μου γιατί ήταν πράγματι επιτυχημένη η φετινή χρονιά μέσα από το καλό ποδόσφαιρο που το έζησαν όλοι. Η ανανέωση της συνεργασίας μας ήταν πιστεύω η επιβράβευση όλων αυτών» σχολίασε στην «Ε» ο Νίκος Σταυροθεόδωρος με αφορμή την ανανέωση της συνεργασίας και πρόσθεσε:
«Η περσινή χρονιά στην ουσία ήταν η αφετηρία και μας δίνει δύναμη για να συνεχίσουμε τη μεγάλη πρόκληση σ’ ένα καινούργιο τοπίο. Σ’ ένα πραγματικά καινούργιο πρωτάθλημα απ’ όλες τις απόψεις. Είναι άγνωστα σε μας τα νέα δεδομένα γιατί δεν ξέρουμε πώς θα παρουσιαστούν οι ομάδες, ποιες θα είναι τελικά οι ομάδες κ.λπ. Εμείς θα κοιτάξουμε να πετύχουμε ό,τι καλύτερο για την ομάδα αλλά και για τους εαυτούς μας μέσα από αυτή την προσπάθεια».
Ο τεχνικός του Μαχητή Τερψιθέας μίλησε και για τους στόχους αγωνιστικούς και μεταγραφικούς λέγοντας:
«Επιμένουμε πάρα πολύ και θέλουμε να στηριχτούμε στην καλή εικόνα που παρουσίασε η ομάδα την περσινή χρονιά και η οποία ήταν απόρροια της σκληρής δουλειάς. Ο πρώτος στόχος της ομάδας είναι να κρατήσει τον κορμό δηλαδή 12 με 15 παιδιά από αυτή την ομάδα που ούτως ή άλλως οι περισσότεροι από αυτούς έχουν εμπειρίες από την κατηγορία που θα συμμετάσχουμε. Από κει και πέρα η ομάδα βέβαια για να μην κρυβόμαστε δεν ανεβαίνει απλά ένα σκαλοπάτι όσον αφορά στις υποχρεώσεις της αλλά κάνει κάποια βήματα τα οποία είναι πολύ δύσκολα. Για αυτό τον λόγο πρέπει να ενισχυθεί για να μπορέσει να είναι όσο πιο ανταγωνιστική στην καινούργια κατηγορία προκειμένου η νέα χρονιά να αποτελέσει συνέχεια της φετινής και όχι ένα «φλας» που ξαφνικά θα σβήσει».
Τον Νίκο Σταυροθεόδωρο καλωσόρισε ο νέος γενικός διευθυντής του συλλόγου και πρώην συνεργάτης του, Αχιλλέας Στεργιάκης ο οποίος του ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο του επαναλαμβάνοντας την πλήρη στήριξη της διοίκησης.
ΑΡΧΗ ΜΕ ΘΟΔΩΡΗ ΜΟΛΑ
Τα μεταγραφικά παίρνουν τη σκυτάλη στην ομάδα του Μαχητή Τερψιθέας αρχής γενομένης από τον Θοδωρή Μολά. Ο αρχηγός των «κυανολεύκων» ανανέωσε τη συνεργασία του με τον σύλλογο ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι παίκτες από τη βασική 11άδα ήτοι Μιχάλης Κυριάκος, Δημήτρης Αθανασίου, Κώστας Μπρέλλας, Ηλίας Λιλολάρι, Αλέξης Κακαζούκης, Άρης Παυλόπουλος, Νίκος Σαββίδης και Παναγιώτης Τσιαντούλης.
Δύσκολες φαίνονται οι περιπτώσεις των Μάτου, Χασιώτη, Αποστόλου λόγω εργασιακών υποχρεώσεων και ήδη οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρώτος και ο τελευταίος βρίσκονται πολύ κοντά σε Δήμητρα Γιάννουλης και Ηρακλή Λάρισας αντίστοιχα. Φυσικά οι συζητήσεις της διοίκησης δεν ολοκληρώθηκαν και θα συνεχιστούν με τους υπόλοιπους παίκτες του φετινού ρόστερ.
Τέλος ο επιθετικός Ζήσης Μαλάκος από τη Δόξα Αργυροπουλίου και ο ακραίος αμυντικός του ΠΑΟΛ Αβέρωφ Νίκος Ντούκος θα αποτελέσουν τα πρώτα μεταγραφικά αποκτήματα του Μαχητή Τερψιθέας αφού προφορικά έχει επέλθει συμφωνία.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass