ΤΟΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΤΕΧΝΙΚΟ Γ. ΛΥΚΟΚΩΣΤΑ

Λαρισαϊκός: Στόχος η επάνοδος

* ΣΤΙΣ 29 ΙΟΥΛΙΟΥ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΩΝ «ΠΡΑΣΙΝΩΝ»

Δημοσίευση: 12 Ιουλ 2013 3:44 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 10:33
Την πρώτη τους επαφή με το νέο προπονητή της ομάδας Γιώργο Λυκοκώστα είχαν χθες οι ποδοσφαιριστές του Λαρισαϊκού.
Στη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στην καφετέρια του Νάκη ο πρόεδρος του συλλόγου Γιώργος Κοσμίδης μίλησε για το πλάνο της νέας περιόδου που έχει ως βασικό στόχο την επιστροφή της ομάδας στη μεγάλη τοπική κατηγορία και την αναδιοργάνωση της Ακαδημίας.
«Το βασικότερο είναι ότι η ομάδα θα κάνει πρωταθλητισμό και θα διεκδικήσει την επάνοδο στην Α’ τοπική κατηγορία» είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Λαρισαϊκού και πρόσθεσε:
«Προσδοκούμε μεταγραφές καταξιωμένων ποδοσφαιριστών που θα μας βοηθήσουν σ’ αυτήν την προσπάθεια διατηρώντας φυσικά τον περσινό κορμό της ομάδας. Γι’ αυτό μπήκαμε σε μία διαδικασία και κάναμε την υπέρβαση αρχής γενομένης από το προπονητικό τιμ στο οποίο προστέθηκε γυμναστής και υπεύθυνος προπονητής των ακαδημιών. Θα συνεργαστούμε με γυμναστήριο για την καλύτερη προετοιμασία των παικτών και θα εξασφαλίσουμε κλειστή σάλα για τον χειμώνα σε δημοτικό σχολείο της περιοχής. Τα γραφεία θα οργανωθούν σε νέα βάση και το βασικότερο θα αναδιοργανώσουμε τα τμήματα των ακαδημιών».
Ο κ. Κοσμίδης αναφέρθηκε και στον νέο τεχνικό Γιώργο Λυκοκώστα για τον οποίο είπε «Υπάρχει ταύτιση φιλοσοφίας με το νέο προπονητή, τον εμπιστευόμαστε γιατί έχουμε κοινούς στόχους και οράματα».
Από την πλευρά του ο Γιώργος Λυκοκώστας επισήμανε:
«Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Λαρισαϊκού για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου. Ζήτησα να παραμείνουν όσο το δυνατόν οι περισσότεροι παίκτες από το φετινό κορμό γιατί σε αρκετούς στηρίζω πολλά. Θα αλλάξουν κάποια πράγματα στον τρόπο λειτουργίας της ομάδας κι αυτοί που θα μείνουν θα πρέπει να έχουν όρεξη για δουλειά. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο που να παίζει καλό ποδόσφαιρο και να προσελκύσουμε τον φίλαθλο κόσμο».
Η προετοιμασία της ομάδας όπως ανακοινώθηκε θα ξεκινήσει στις 29 Ιουλίου.
Α.Γ.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass