ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ, ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΩΝ ΜΕ ΔΙΤΕΡΜΑ

Ενθουσιασμός και αισιοδοξία στον Αμπελωνιακό

* ΣΤΙΣ 26 ΙΟΥΛΙΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ

Δημοσίευση: 11 Ιουλ 2013 2:42 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 10:30
Η πρώτη συνάντηση της διοίκησης, του προπονητή και των παικτών του Αμπελωνιακού πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στο βοηθητικό γήπεδο του Αμπελώνα. Στη συνάντηση που κύλησε μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού και αισιοδοξίας για την πορεία της ομάδας στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής, ο προπονητής Γιάννης Γκαμπέτας αφού καλωσόρισε τους ποδοσφαιριστές είχε την ευκαιρία να συζητήσει μαζί τους για τη φετινή δύσκολη προσπάθεια αλλά και να τους γνωρίσει καλύτερα μέσα από ένα αναγνωριστικό δίτερμα. Ο κ. Γκαμπέτας τόνισε ότι επιθυμεί μια ουσιαστική συνεργασία σε επαγγελματικά πρότυπα με τους ποδοσφαιριστές ώστε να επιτευχθούν με τον καλύτερο τρόπο οι στόχοι της ομάδας. Νωρίτερα ο πρόεδρος της ομάδας Δημήτρης Αλεξανδρής αφού τόνισε ότι στόχος είναι να στηριχθεί η ομάδα στο υπάρχον έμψυχο δυναμικό στο οποίο θα ενσωματωθούν τόσο παίκτες από την ακαδημία της ομάδας, όσο και έμπειροι ποδοσφαιριστές που θα τη βοηθήσουν να πετύχει το στόχο της παραμονής, δεσμεύθηκε για την παροχή κάθε δυνατής στήριξης σε παίκτες και προπονητή, από την πλευρά της διοίκησης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρώτη επίσημη συνάντηση της ομάδας θα γίνει στις 26 Ιουλίου ενώ εντός των επομένων ημερών θα κυκλοφορήσουν και τα εισιτήρια διαρκείας με πολλές εκπλήξεις και προσφορές.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass