ΚΑΛΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

Δάσκαλοι στο... ποδόσφαιρο

ΣΤΟ 16ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ «ΑΚΡΙΤΙΔΕΙΑ»

Δημοσίευση: 02 Ιουλ 2013 2:40 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 10:19
 Πολύ καλή παρουσία είχε η ποδοσφαιρική ομάδα του Συλλόγου Εκπ/κών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας «Κων/νος Κούμας» στο 16ο Πανελλήνιο Τουρνουά Ποδοσφαίρου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης «Ακριτίδεια» που πραγματοποιήθηκε στα Τρίκαλα από 26- 30 Ιουνίου 2013. Η λαρισινή ομάδα κατετάγη 2η στον όμιλό της- και προκρίθηκε στα ημιτελικά- με 5 βαθμούς έναντι 7 της περσινής πρωταθλήτριας ομάδας των Ιωαννίνων.
Συγκεκριμένα έφερε 2 ισοπαλίες, με τα Γιάννινα 2-2. με το Αγρίνιο 0-0 και νίκησε την ομάδα της Βέροιας με 2-1.
Στον πρώτο ημιτελικό νίκησε την ομάδα της Καρδίτσας με 3-2, ενώ στον δεύτερο ημιτελικό ηττήθηκε από τη διοργανώτρια ομάδα των Τρικάλων με 4-0. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η λαρισινή ομάδα στον αγώνα με τα Τρίκαλα έπαιζε από τις αρχές του β’ ημιχρόνου με 10 παίκτες λόγω αποβολής του αρχηγού της ομάδας από τον διαιτητή. Προπονητής και παίκτης της ομάδας ήταν ο ακούραστος εκπ/κός Φ.Α. Μάκης Τριανταφυλλόπουλος.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπ/κών Π.Ε.Λάρισας «Κων/νος Κουμας» συγχαίρει τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς για τη συμμετοχή τους, την προσπάθεια και την τιμητική θέση που κατέλαβαν. Παράλληλα εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες προς τον Σύλλογο Εκπ/κών Π.Ε. Τρικάλων για την άψογη φιλοξενία.
Στον τελικό πέρασαν οι ομάδες των Τρικάλων και της Χαλκίδας και πρωταθλήτρια αναδείχτηκε η ομάδα της Χαλκίδας, η οποία επιβλήθηκε των Τρικάλων με 3-1.
Η σύνθεση της λαρισινής ομάδας: Μυλωνάς Ιωάννης, Κατσιγιάννης Δημήτρης, Καλέτσιος Σπυρίδων, Τσότσας Ευάγγελος, Κιάτος Ιωάννης, Νάστας Κων/νος, Μπαμπαλιούτας Δημήτριος, Βίτκος Νικόλαος, Γκουλοβάγκας Θάνος, Νίκου Κων/νος, Πλακιάς Θωμάς, Βασιλείου Ιωάννης, Κυρίτσης Γεώργιος, Κανότιδης Γεώργιος, Τριανταφυλλόπουλος Θωμάς, Περιστέρης Νικόλαος, Γκαδρης Αθανάσιος, Αντωνιάδης Νεόφυτος, Νασιούλας Αχιλλέας, Τσιανάκας Βασίλειος.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass