ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ ΜΕ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΣΤΟ AEL FC ARENA

Άνεμος αισιοδοξίας στην ΑΕΛ

*Οι παίκτες είναι πανέτοιμοι για να χαρίσουν την πρώτη νίκη στους φιλάθλους

Δημοσίευση: 23 Σεπ 2015 8:00

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Το καλό αγωνιστικό πρόσωπο που έδειξε σε όλα τα φιλικά παιχνίδια στα οποία είχε μόνο νικηφόρα αποτελέσματα, θέλει να παρουσιάσει η ΑΕΛ, αγωνιζόμενη το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου  και ώρα 18:00, κόντρα στην ομάδα της Λαμίας.

Είναι η πρώτη επίσημη υποχρέωση των «βυσσινί» στην Football League και σίγουρα κάθε αρχή έχει πολλές δυσκολίες, διότι οι ομάδες δίνουν μεγάλη προσοχή στην αμυνά τους και παίζουν συνήθως κλειστά, επιφυλακτικά.

Οι παίκτες της ΑΕΛ είναι πανέτοιμοι από κάθε άποψη για να χαρίσουν τη νίκη στους φιλάθλους και να κάνουν το ιδανικότερο  ξεκίνημα.

Φέτος με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις η λαρισινή ομάδα δείχνει σοβαρή, δυνατή και έχει πολλά ποιοτικά χαρακτηριστικά  στο παιχνίδι της.

Ο τεχνικός Ράτκο Ντόστανιτς με τους συνεργάτες του κάνουν μια καταπληκτική δουλειά από την αρχή της προετοιμασίας και τα μέχρι τώρα αποτελέσματα των φιλικών αναμετρήσεων, δείχνουν μια εικόνα ενός πειθαρχημένου συνόλου.

Για τον αγώνα του Σαββάτου ο προπονητής της ΑΕΛ δεν έχει καταλήξει ακόμη στην ενδεκάδα, κάτι που  πιθανότατα να αποφασίσει σήμερα αφού στην απογευματινή προπόνηση θα δοκιμάσει και πάλι διάφορα σχήματα για να κάνει την τελική επιλογή.

Όσον αφορά στη Λαμία που προπονητής της είναι ο Σούλης Παπαδόπουλος (πρώην    τεχνικός της  ΑΕΛ) χρειάζεται να αντιμετωπισθεί με την πρέπουσα σοβαρότητα, για να φτάσουν οι ποδοσφαιριστές στην επιτυχία και να ξεκινήσουν με το δεξί τις επίσημες υποχρεώσεις τους.

Αύριο  στην  ομάδα της Λαμίας  θα τελεσθεί  ο καθιερωμένος αγιασμός και ο προπονητής της θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα ΜΜΕ.

ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΜΠΑΝΟΥΣΗ

Αγωνιστικά, χωρίς τον αρχηγό της Κώστα Μπανούση που οφείλει μια αγωνιστική από την περσινή σεζόν, θα αντιμετωπίσει  η ΑΕΛ το ερχόμενο Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00 στο AEL FC ARENA, τη Λαμία, στην πρεμιέρα της Football League.

Ο μέσος της λαρισινής ομάδας είχε αντικρίσει την κίτρινη κάρτα στον αγώνα με την ΑΕΚ(7/6) στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής των play off της Football League.

Η κάρτα αυτή ήταν η 10η, ο Μπανούσης είχε απουσιάσει από το παιχνίδι με τον Ηρακλή για την 10η αγωνιστική των play off της Football League και  έτσι χρωστάει ακόμα μία αγωνιστική που θα την εκτίσει το Σάββατο.

Επίσης ο Σέρβος τεχνικός  Ράτκο Ντόστανιτς δεν θα  έχει στη διάθεσή του κόντρα στη Λαμία και  τον Αντώνη Καμπλιώνη, που έχει και αυτός δύο αγωνιστικές τιμωρίας, από πέρυσι.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass