Δ. Σαλπιγγίδης: Ο Νάβας κράτησε την Κόστα Ρίκα

Δημοσίευση: 30 Ιουν 2014 14:57 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 16:49

 

Στην πολύ καλή απόδοση του τερματοφύλακα της Κόστα Ρίκα, Νάβας αναφέρθηκε ο Δημήτρης Σαλπίγγίδης, ενώ από την πλευρά του ο Βασίλης Τοροσίδης τόνισε ότι η Εθνική παρά τον αποκλεισμό της από τους «8» του Μουντιάλ έδωσε χαρά στον κόσμο.

Αναλυτικά:

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ: «Εμείς είχαμε μεγάλη ατυχία και η αντίπαλη ομάδα είχε έναν μεγάλο τερματοφύλακα. Σήμερα η τύχη μας γύρισε την πλάτη. Γιατί εμείς θα έπρεπε να είχαμε προκριθεί με βάση την εικόνα του αγώνα. Ο Νάβας έκανε σωτήριες επεμβάσεις. Αυτός κράτησε την Κόστα Ρίκα».

ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ: «Δώσαμε μια χαρά στον κόσμο. Το θέλαμε πολύ. Ο κόσμος ήθελε να δει την ομάδα και στα προημιτελικά, αλλά δεν τα καταφέραμε. Ήμασταν καλύτεροι και οι Κοσταρικανοί προσπάθησαν για να στείλουν το ματς στα πέναλτι. Αυτή η ομάδα θέλει δουλειά και ψυχή. Όλοι οι Έλληνες αυτό θέλουν να βλέπουν. Αυτές οι στιγμές είναι πάντα δύσκολες, ειδικά όταν έρχονται μετά από μια τέτοια ήττα. Αυτή η ομάδα είναι μεγάλη και όλοι πλέον έχουν απαιτήσεις. Το Μουντιάλ όμως τελείωσε για εμάς και πρέπει να κοιτάξουμε τη νέα σελίδα που ανοίγει από Σεπτέμβρη. Θυμόμαστε όλοι πως ήταν το ποδόσφαιρό μας πριν το 2004. Έχουμε αποδείξει πλέον ότι μπορούμε να παίξουμε μπάλα. Ακόμα και στα μπαράζ, όχι μόνο στα ματς του Μουντιάλ. Κάναμε πολλές ευκαιρίες, σε όλα τα ματς. Ακόμα και σ’ αυτό με την Κολομβία, παρότι χάσαμε, είχαμε ευκαιρίες».

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass