Οι σημερινές αναμετρήσεις του Μουντιάλ

Δημοσίευση: 18 Ιουν 2014 15:35 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 16:29

 

Κολομβία-Ακτή Ελεφαντοστού (19:00)

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η σημερινή (19:00) αναμέτρηση της Κολομβίας με την Ακτή Ελεφαντοστού, για την 2η αγωνιστική στον 3ο όμιλο του Μουντιάλ, όπου συμμετέχει και η εθνική Ελλάδας. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο χωρητικότητας 69.349 θεατών «Brasilia national stadium» της πόλης Μπραζίλια, με διαιτητή τον Αγγλο, Χάουαρντ Ουέμπ.

Πρόκειται για ένα κλασικό ντέρμπι σε φάση ομίλων, καθώς οι δύο ομάδες προέρχονται από νίκη στην πρεμιέρα και όποια κατακτήσει τους τρεις βαθμούς, γίνεται το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση και την πρωτιά του ομίλου. Ο συγκεκριμένος αγώνας, ενδιαφέρει άμεσα και την Ελλάδα, καθώς σε περίπτωση νίκης επί της Ιαπωνίας, το επιθυμητό αποτέλεσμα είναι νίκη της Ακτής Ελεφαντοστού, έτσι ώστε η πρόκριση να κριθεί με τους Αφρικανούς στην τελευταία αναμέτρηση του ομίλου.

Στο παρελθόν οι δύο αντίπαλοι δεν έχουν αναμετρηθεί μεταξύ τους, ενώ οι πιθανές συνθέσεις, έχουν ως εξής:

ΚΟΛΟΜΒΙΑ: 1.Οσπινα, 18.Ζουνίγκα, 2.Ζαπάτα, 3.Γέπες, 7.Αρμέρο, 8.Αγκιλάρ, 6.Σάντσες, 11.Κουαντράδο, 10.Ροντρίγκες, 14.Ιμπάρμπο, 9.Γκουτιέρες

ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ: 1.Μπαρι, 17.Οριέ, 5.Ζοκορά, 22.Μπαμπά, 3.Μποκά, 9.Τιοτέ, 20.Ντιέ, 8.Καλού, 19.Γιάγια Τουρέ, 10.Ζερβίνιο, 12.Μπονί

Ουρουγουάη-Αγγλία (22:00)

Ακόμη ένας εξαιρετικά ενδιαφέρων αγώνας θα διεξαχθεί σήμερα (22:00) για την 2η αγωνιστική στον 4ο όμιλο του Μουντιάλ, καθώς η Ουρουγουάη θα αντιμετωπίσει την Αγγλία. Η αναμέτρηση θα γίνει στο χωρητικότητας 61.606 θεατών «Corinthians arena» του Σάο Πάουλο, με διαιτητή τον Ισπανό, Κάρλος Βελάσκο Καρμπάγιο.

Πρόκειται για έναν αγώνα «ζωής ή θανάτου», καθώς με δεδομένο ότι οι δύο αντίπαλοι προέρχονται από ήττα στην πρεμιέρα, ο ενδεχόμενος νικητής ανακτά ελπίδες πρόκρισης, ενώ ο ηττημένος αποχαιρετά επί της ουσίας την διοργάνωση.

Στις προηγούμενες δέκα αναμετρήσεις των δύο ομάδων, οι Νοτιοαμερικανοί έχουν νικήσει τέσσερις φορές, οι Αγγλοι τρεις, ενώ ισάριθμοι αγώνες έληκαν χωρίς νικητή.

Οι πιθανές συνθέσεις, έχουν ως εξής:

ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ: 1.Μουσλέρα, 2.Λουγκάνο, 3.Γκοντίν, 4.Φουτσίλε, 22.Κάσερες, 17.Αρεβάλο Ρίος, 5.Γκαργκάνο, 11.Στουάνι, 7.Ροντρίγκες, 9.Σουάρες, 21.Καβάνι

ΑΓΓΛΙΑ: 1.Χαρτ, 2.Τζόνσον, 5.Κέϊχιλ, 6.Τζαγκέλκα, 3.Μπέινς, 4.Τζέραρντ, 14.Χέντερσον, 19.Στέρλινγκ, 11.Ουέλμπεκ, 9.Στάριτς, 10.Ρούνεϊ

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass