ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ ΝΒΑ

Το Σαν Αντόνιο στον τελικό

Δημοσίευση: 02 Ιουν 2014 1:03 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 16:07

 

 

 

Την ευκαιρία για ρεβάνς, έχοντας μάλιστα φέτος αυτοί το πλεονέκτημα έδρας, θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν οι Σπερς από το Μαϊάμι, το οποίο θα συναντήσουν και στο φετινό τελικό. Το Σαν Αντόνιο άλωσε την Οκλαχόμα και επικρατώντας με 112-107 στην παράταση (101-101 κ.δ.) της Θάντερ έφτασε στο 4-2 και φιλοδοξεί να κατακτήσει τον τίτλο, με τη σειρά των τελικών απέναντι στη Χιτ να ξεκινά στο Τέξας, τα ξημερώματα της Παρασκευής 6 Ιουνίου.

Ο Μπορίς Ντιαό σκόραρε 26 πόντους, ο Τιμ Ντάνκαν πρόσθεσε άλλους 19 (συν 15 ριμπάουντ) και ο Καουάι Λέοναρντ είχε 17 πόντους και 11 ριμπάουντ για τους Σπερς, που έχασαν με διάστρεμμα τον Πάρκερ, ο οποίος δεν ξαναμπήκε στο παιχνίδι μετά το ημίχρονο. Από την απέναντι πλευρά πάλεψαν οι Ράσελ Γουέστμπρουκ (34 πόντοι) και Κέβιν Ντουράντ (31 πόντους), αλλά χωρίς ιδιαίτερη βοήθεια από τον πάγκο η Θάντερ δεν είχε τύχη.

Η ομάδα του Γκρεγκ Πόποβιτς πήρε διαφορά 12 πόντων στην τελευταία περίοδο αλλά οι γηπεδούχοι μείωσαν σταδιακά και έστειλαν το παιχνίδι στο έξτρα πεντάλεπτο με βολές του Γουέστμπρουκ στα 9,3 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη, καθώς ο Τζινόμπιλι αστόχησε στο σουτ που επιχείρησε στη λήξη της κανονικής διάρκειας. Στο πεντάλεπτο που ακολούθησε οι Σπερς καθήλωσαν την Οκλαχόμα στους έξι πόντους κι έτσι απλά αναδείχθηκαν κυρίαρχοι της Δύσης και πήραν ακόμη μία πρόκριση σε τελικό, για δεύτερη συνεχή χρονιά.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass