Σε τουρνουά μπάσκετ η ομάδα της ΘΕΨΥΠΑ

Δημοσίευση: 26 Μαϊ 2014 18:48 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 15:58

Από το Κέντρο Ημέρας της Θεσσαλικής Εταιρείας Ψυχικής Υγείας Περίθαλψης και Αποκατάστασης (ΘΕΨΥΠΑ) ανακοινώνεται πως «στην καθημερινότητα μας υπάρχει μεγάλη ανάγκη από υγιή σκέψη και συμμετοχή στην κοινωνική αλληλεγγύη μέσα από υγιείς χώρους , όπως είναι χώρος του αθλητισμού. Στην προσπάθεια αυτή πρωταγωνιστικό ρόλο κατέχει η  «αποβολή» των διακρίσεων και η «πάσα» στον υγιή αθλητισμό και στην συλλογική προσπάθεια κοινωνικών ομάδων προς την επίτευξη ενός κοινού σκοπού.

Για τον λόγο αυτό στις 31/05/2014 και ώρα 10:00 – 12:00 π.μ ,  στην αίθουσα  του κλειστού γυμναστηρίου μπάσκετ ( Αλκαζάρ ) παρουσία φίλων, συγγενών και ανθρώπων που αγαπούν το μπάσκετ αλλά και γενικότερα τον υγιή αθλητισμό,  θα πραγματοποιηθεί ένα τουρνουά μπάσκετ  διαφορετικό από τα άλλα.

Η δράση αυτή της την συμμετοχή της ομάδας μπάσκετ του Κέντρου Ημέρας του Φορέα, της ομάδας του Συλλόγου των αθλούμενων δικηγόρων Λάρισας, της ομάδας  του 2ου Συστήματος Προσκόπων - 1ου Αεροπροσκόπων Λάρισας  και της ομάδας μπάσκετ της « Νίκαιας 2012» Λάρισας που συμμετέχει στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα,  έχει ως στόχο την καταπολέμηση των διακρίσεων και την προαγωγή της υγιής άμιλλας του αθλητισμού.

Άλλωστε σκοπός της Θ.Ε.Ψ.Υ.Π.Α. είναι η φροντίδα ατόμων με ψυχικές διαταραχές ή νοητική υστέρηση και η υποστήριξή τους στην προσπάθειά τους να επανενταχθούν στην κοινωνική και επαγγελματική ζωή και μέσα από συλλογικές διαδικασίες , ενώ είναι σημαντικό πως όλες οι υπηρεσίες της παρέχονται δωρεάν.

Καλούμαστε όλοι λοιπόν να δώσουμε το παρών και να βάλουμε ένα λιθαράκι προς την αποβολή των διακρίσεων και την επίτευξη της νίκης του υγιούς αθλητισμού».

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass