5ο OPEN ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΑΛ

Στην τελική ευθεία

Δημοσίευση: 24 Μαϊ 2014 1:09 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 15:55

Στην τελική φάση του μπαίνει το τουρνουά που διοργανώνει με πολύ μεγάλη επιτυχία ο Όμιλός Αντισφαίρισης Λάρισας. Η προσέλευση του κόσμου είναι πολύ μεγάλη. Μάλιστα όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές: «Οι παίκτες, είτε πρόκειται για αθλητές, είτε για βετεράνους δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, με αποτέλεσμα το θέαμα να είναι πολύ όμορφο. Για σήμερα και για τις επόμενες μέρες είναι προγραμματισμένα πολλά ματς από όλα τα ταμπλό.

Στην κατηγορία OPEN  το Σάββατο 24/5/2014 θα παιχτεί ο δεύτερος ημιτελικό. Ο πολυνίκης βετεράνος Μπέλτσος Βασίλης θα αντιμετωπίσει τον junior αθλητή Καλαμπάκα Τάσο. Ο νικητής θα αντιμετωπίσει στον τελικό τον Μισδραχή Λέανδρο που νίκησε στον πρώτο ημιτελικό τον Ζακ Καλδερών μετά από συναρπαστικό αγώνα 6-7, 6-3, 6-2.

Στο ταμπλό των ανδρών 25-45 απολαμβάνουμε θέαμα υψηλών προδιαγραφών από τους παίκτες που μας τίμησαν από όλη τη Θεσσαλία. Το Σαββατοκύριακο θα βγει η οκτάδα στην οποία ήδη βρίσκεται ο Στιβαχτής Μπάμπης, ο Λυμπερόπουλος, ο Γεωργακάκης Κώστας και ο Χαντάρ.

Στους άνδρες 45+ τα ζευγάρια των ημιτελικών είναι Κυρίτσης Οδυσσέας – Μελαχροινός Δημήτρης και Γκόλτσος Χρήστος – Ευαγγελινός Βαγγέλης.

Στα διπλά των ανδρών όπου οι αγώνες καθηλώνουν με πολλές ανατροπές, έχουν περάσει στους οκτώ τα ζευγάρια Γκόλτσος – Κουραμάς, Σιόρμπας Άλκης – Σιόρμπας Δημήτρης.

Στα μικτά διπλά τα ζευγάρια Μπέλτσος Βασίλης – Ζαγάρα Εύα και Τζάτζος Κώστας – Λαφαζάνη Γιούλη θα συναντηθούν στον πρώτο ημιτελικό.

Στις γυναίκες στον πρώτο ημιτελικό θα συναντηθούν η Γιαννούκα Βάσω με την Λαφαζάνη Γιούλη ενώ στον άλλο ημιτελικό η Ζαγάρα Εύα περιμένει την αντίπαλό της».

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass