Δήμητρα Γιάννουλης.: Χτυπά την πόρτα της Γ’ Εθνικής

Δημοσίευση: 03 Μαϊ 2014 20:36 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 15:20

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Ραντεβού με την ιστορία θα δώσει και φέτος η ομάδα της Δήμητρας Γιάννουλης η οποία για πρώτη φορά από την ίδρυσή της θα διεκδικήσει την άνοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία. Μετά από την κατάκτηση του φετινού νταμπλ που ήταν απόρροια της πολύ καλής και ισορροπημένης πορείας σε πρωτάθλημα και κύπελλο η ομάδα της Δήμητρας βρίσκεται αντιμέτωπη με την πιο μεγάλη πρόκληση στην ιστορία της και καλείται να ανεβάσει τον πήχη πολύ ψηλά.

Την Κυριακή 11 Μαΐου οι «πράσινοι» θα φιλοξενήσουν τον ΑΟ Σελλάνων στην πρεμιέρα των αγώνων μπαράζ για άνοδο στην Γ’ Εθνική στον 6ο όμιλο τα οποία θα ολοκληρωθούν στις 4 Ιουνίου.

«Έχουμε πάρει μια πρώτη γεύση των ομάδων που θα αντιμετωπίσουμε. Τις έχουμε παρακολουθήσει στα τελευταία τους παιχνίδια και μπορώ να πω ότι βγάλαμε αρκετά συμπεράσματα» επισήμανε ο τεχνικός της Δήμητρας Γιάννουλης, Γιάννης Μπουρνάκας και πρόσθεσε:

«Κάθε ένας από τους αντιπάλους μας έχει τις ιδιαιτερότητές του, κυρίως διαφορετικό τρόπο σκέψεις μέσα στο γήπεδο. Η Αγχίαλος (πρωταθλήτρια Μαγνησίας) είναι μία ομάδα που στηρίζεται στην εμπειρία και στη δύναμη των παικτών της. Έχει στον πάγκο της έναν αρκετά έμπειρο προπονητή ενώ και πέρσι είχε διεκδικήσει την άνοδο στη Γ’ Εθνική στα μπαράζ των πρωταθλητών ΕΠΣ. Η Περίσταση (πρωταθλήτρια Πιερίας) είναι μία ομάδα τεχνική που προσπαθεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο, ενώ ο ΑΟ Σελλάνων (πρωταθλητής Καρδίτσας) μόνο και μόνο που κατάφερε να βγει νικητής από μία επίπονη διαδικασία μπαράζ δείχνει ότι είναι ένας υπολογίσιμος αντίπαλος».

-Ξεκινάτε τα μπαράζ εντός έδρας και παίζετε εναλλάξ μέχρι το τέλος…

«Το πρόγραμμα μπορώ να το χαρακτηρίσω βατό, επειδή τα παιχνίδια είναι εναλλάξ. Δεν έχουμε για παράδειγμα δύο συνεχόμενα εντός ή εκτός έδρας. Πρέπει όμως να τα δούμε ξεχωριστά το καθένα. Μας ενδιαφέρει το ξεκίνημα να είναι νικηφόρο. Η τύχη σίγουρα θα παίξει μεγάλο ρόλο, αλλά νομίζω σε τέτοιου είδους αγώνες την πρωτιά τη δίνει η άμυνα και λιγότερο η επίθεση. Το μόνο που μας προβληματίζει κυρίως στα παιχνίδια εκτός έδρας είναι σε τι κατάσταση θα βρίσκεται ο αγωνιστικός χώρος των γηπέδων των αντιπάλων μας. Από την πλευρά μας υπάρχει η φιλοδοξία, τα παιδιά έχουν διάθεση και θέλουν να πετύχουν έναν ακόμα στόχο που είναι η άνοδος στη Γ’ Εθνική».

-Υπήρξαν προβλήματα στη μέχρι τώρα προετοιμασία;

«Σίγουρα δεν πρέπει να παραβλέψουμε το γεγονός ότι το χρονικό διάστημα από την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος μέχρι την έναρξη των μπαράζ είναι πολύ μικρό κι αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται προσεκτική διαχείριση του έμψυχου υλικού. Επανέρχονται οι Πατσιωτός, Θώμος και Κοταρέλας που αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμών και νομίζω ότι θα είμαστε έτοιμοι για το πρώτο παιχνίδι.

Συνεχίζουμε τις προπονήσεις και τα φιλικά προκειμένου να διατηρήσουμε το ρυθμό μας και από εβδομάδα θα μπούμε στην τελική ευθεία.

-Υπάρχει άγχος;

«Όχι δεν υπάρχει άγχος και αυτό γιατί δείξαμε ότι εκεί που έπρεπε να είμαστε δυνατοί το πράξαμε. Έχουμε εμπιστοσύνη στους παίκτες μας και πιστεύω ότι θα μας δικαιώσουν στο τέλος. Θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικό να αλλάξουμε κατηγορία καθώς αρκετές ομάδες στο νομό εξαρτώνται από την πορεία μας. Αλλά ούτε αυτό μας γεμίζει άγχος. Εμείς σκαφτόμαστε πώς θα καταφέρουμε να πετύχουμε το στόχο μας και μετά ας έρθει και η σωτηρία για τις υπόλοιπες ομάδες του νομού».

-Προέρχεστε από ένα δυνατό, επίπονο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Αυτό είναι θετικό ή αρνητικό;

«Το θέμα σε μας είναι ότι παίξαμε πάρα πολλά παιχνίδια (41 επίσημα). Από τη μία πλευρά αυτό μας κράτησε σε καλή αγωνιστική κατάσταση, από την άλλη όμως υπάρχει και η κούραση. Εκείνο όμως που έχει ιδιαίτερη σημασία είναι ότι μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος και κυπέλλου η ψυχολογία των παικτών είναι πάρα πολύ καλή κι αυτό είναι στα υπέρ μας».

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

Σε αλλαγές στο αγωνιστικό πρόγραμμα των μπαράζ του 6ου ομίλου προχώρησε η ΕΠΟ. Έτσι αν και αρχικά είχε ανακοινωθεί ότι στην πρεμιέρα του μίνι πρωταθλήματος η Δήμητρα Γιάννουλης θα αντιμετώπιζε την Αγχίαλο με έγγραφό της η διοργανώτρια αρχή ενημέρωσε τη Λαρισινή ομάδα ότι θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της κόντρα στον ΑΟ Σελλάνων.

Έτσι το αγωνιστικό πρόγραμμα διαμορφώνεται ως εξής:

1η αγωνιστική Κυριακή 11/05/14

Δήμητρα Γιάνν.-ΑΟ Σελλάνων

Αγχίαλος- Περίσταση

2η αγωνιστική Τετάρτη 14/05/14

Περίσταση-Δήμητρα Γιάνν.

ΑΟ Σελλάνων - Αγχίαλος

3η αγωνιστική Τετάρτη 21/05/14

Δήμητρα Γιάνν.-Αγχίαλος

Περίσταση-ΑΟ Σελλάνων

4η αγωνιστική Τετάρτη 28/05/14

ΑΟ Σελλάνων -Δήμητρα Γιάνν.

Περίσταση –Αγχίαλος

5η αγωνιστική Κυριακή 01/06/14

Δήμητρα Γιάνν. -Περίσταση

Αγχίαλος -ΑΟ Σελλάνων

6η αγωνιστική Τετάρτη 04/06/14

Αγχίαλος- Δήμητρα Γιάνν.

ΑΟ Σελλάνων- Περίσταση

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass