Γιουβέντους: Παράπονα Κόντε για τη διαιτησία

Δημοσίευση: 02 Μαϊ 2014 16:00 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 15:17

 

Για δεύτερη διαδοχική χρονιά η Μπενφίκα θα είναι παρούσα στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ. Η ομάδα της Λισαβόνας, μετά το νικηφόρο 2-1 επί της Γιουβέντους στο «Ντα Λουζ», κατάφερε χθες στο δεύτερο ημιτελικό να μην χάσει στο Τορίνο (0-0) κι έτσι θα έχει την ευκαιρία στο ίδιο γήπεδο στις 14 Μαΐου απέναντι στη Βαλένθια.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της πρωταθλήτριας Ιταλίας, Αντόνιο Κόντε, ήταν εξοργισμένος με τους Πορτογάλους, τους οποίους κατηγορούσε για τις συνεχείς καθυστερήσεις: «Αυτό έγινε. Παλέψαμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Αυτό που έκανε η Μπενφίκα ήταν ενοχλητικό και ο διαιτητής φέρει ευθύνη, αφού το επέτρεψε. Συνήθως παίζεται μία ώρα καθαρό παιχνίδι, όμως με το ζόρι φτάσαμε τα 40 λεπτά. Η αντίπαλός μας πάντα στην Ευρώπη χρησιμοποιεί αυτές τις τακτικές, έχει την εμπειρία σε αυτό και το απέδειξε», τόνισε ο Κόντε και συμπλήρωσε:

«Αξίζαμε την πρόκριση, όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Τα δώσαμε όλα και δε θεωρώ σωστή την τακτική που ακολούθησε η Μπενφίκα, όπως και την ανεκτικότητα που έδειξε ο διαιτητής. Όμως, έτσι είναι το ποδόσφαιρο, τώρα κοιτάμε το πρωτάθλημα και θέλουμε τη Δευτέρα να κατακτήσουμε και μαθηματικά τον τίτλο».

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass