ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΟΥΝ ΤΟ ΕΡΧΟΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ

Την Τετάρτη η κλήρωση των μπαράζ της Β’ ΕΠΣΛ

Δημοσίευση: 29 Απρ 2014 0:46 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 15:14

 

Την Τετάρτη 30 Απριλίου και ώρα 19.30, στα γραφεία της Ένωσης, από τον πρόεδρο της Επιτροπής Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου κ. Λευτέρη Γρηγοριάδη και παρουσία των εκπροσώπων των ενδιαφερομένων σωματείων, που καλούνται από τη διοργανώτρια αρχή να παραβρεθούν, θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των αγώνων μπαράζ του πρωταθλήματος της Β’ ΕΠΣΛ σύμφωνα με την προκήρυξη του πρωταθλήματος.

ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΥΠΕΡΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ

Πρώτα θα γίνει η κλήρωση των αγώνων μεταξύ των πρωταθλητών των 3 ομίλων, για την ανάδειξη του «υπερπρωταθλητή» της κατηγορίας. Οι ομάδες που θα διεκδικήσουν τον «τιμητικό» αυτό τίτλο είναι οι:

ΑΟ Νέων Καρυών (1ος όμιλος), Ακαδημία Τυρνάβου (2ος όμιλος) και Προοδευτική Ανάβρας (3ος όμιλος).

Κάθε ομάδα από τις προαναφερόμενες θα αντιμετωπίσει τις άλλες δύο σε απλούς αγώνες, δίνοντας έναν αγώνα στην έδρα της και έναν εκτός. Το πρώτο «ζευγάρι» θα αγωνιστεί το προσεχές Σαββατοκύριακο.

ΓΙΑ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ Α1 ΕΠΣΛ

Θα ακολουθήσει η κλήρωση των αγώνων μπαράζ μεταξύ των ομάδων που κατέλαβαν τη δεύτερη θέση της βαθμολογία των 3 ομίλων για την ανάδειξη των δύο ομάδων που θα ανεβούν στην Α1  κατηγορία. Οι ομάδες που θα συμμετάσχουν στους αγώνες μπαράζ είναι οι: Απόλλων Βρυσιών (1ος όμιλος), Αστέρας Τυρνάβου (2ος όμιλος) και Πλατύκαμπος (3ος όμιλος).

Κάθε ομάδα από τις προαναφερόμενες θα αντιμετωπίσει τις άλλες δύο σε απλούς αγώνες, δίνοντας έναν αγώνα στην έδρα της και έναν εκτός. Το πρώτο «ζευγάρι» θα αγωνιστεί το προσεχές Σαββατοκύριακο.

ΓΙΑ ΕΝΙΑΙΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗ

Αγώνες μπαράζ θα δώσουν και οι ομάδες που κατέλαβαν την 11η θέση της βαθμολογίας των ομίλων τους, για την ενιαία κατάταξή τους στην γενική βαθμολογία της κατηγορίας. Οι ομάδες αυτές είναι οι: ΣΦ ΛΑΡΙΣΑ ‘88 ( 1ος ομιλος), Πελασγιώτιδα (2ος όμιλος) και Χείμαρρος Μαρμαρίνης ή Θερμαϊκός Στομίου (3ος όμιλος). Οι δύο τελευταίες ομάδες θα παίξουν μεταξύ τους το ερχόμενο Σαββατοκύριακο αγώνα «νοκ άουτ», ο νικητής θα λάβει την 11η θέση του 3ου ομίλου και θα συμμετάσχει στους αγώνες μπαράζ για την ενιαία κατάταξη. Σύμφωνα με τα παραπάνω, οι ομάδες ΣΦ Λάρισα και Πελασγιώτιδα αποτελούν το πρώτο ζευγάρι των αγώνων μπαράζ που θα παίξει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, ενώ ο νικητής του αγώνα Μαρμαρίνης - Στομίου θα θεωρηθεί ότι έχει ρεπό την 1η αγωνιστική.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass