ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ζήτησαν επιπλέον εισιτήρια Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ

Δημοσίευση: 22 Απρ 2014 22:07 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 15:05

 

Οι αντιδράσεις των Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ για τα εισιτήρια που έχουν προβλεφθεί να πάρουν στον τελικό Κυπέλλου ήταν έντονες από την ώρα που η ΕΠΟ ανακοίνωσε πως η καθεμία ομάδα θα λάβει από 21.300 «μαγικά χαρτάκια».

Οι διοικήσεις των δύο φιναλίστ με κοινή τους επιστολή σε ΕΠΟ και Αστυνομία ζήτησαν να λάβουν περισσότερα εισιτήρια, καθώς δεν είναι δυνατό να καλυφθούν οι ανάγκες των οπαδών τους. Συγκεκριμένα, ζητούν από την Ομοσπονδία να εκδοθούν τα περιορισμένης ορατότητας εισιτήρια στις θύρες που αντιστοιχούν σε κάθε ομάδα (οι πέντε τελευταίες σειρές) κι επιπλέον άλλες 50 vip προσκλήσεις και από 150 για τις θύρες 23 (ΠΑΟΚ) και 29 (Παναθηναϊκός).

Τέλος, από 500 ακόμα εισιτήρια στις θύρες 23 και 29, ενώ -μετά από συνεννόηση με την αστυνομία- να αναθεωρηθεί η σχετική απόφαση και να διατεθεί η «θύρα 24» για τον ΠΑΟΚ και η 33 για τον Παναθηναϊκό.

Στην περίπτωση που αυτό δεν καταστεί δυνατό τότε οι δύο ομάδες ζήτησαν να τους δοθεί προς χρήση από ένα κομμάτι των συγκεκριμένων θυρών. Πρόκειται για περίπου 1000 εισιτήρια για κάθε ομάδα, βάσει των όσων ζητούν και οι δύο.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass