ΑΕΛ, ΤΥΡΝΑΒΟΣ, Σ.Φ. MONSTERS ΚΑΙ 6ο ΛΥΚΕΙΟ ΕΝΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ

Νικητής η αλληλεγγύη και ο Κωστής

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ ΣΕ ΕΝΑ ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ (16.00)

Δημοσίευση: 15 Απρ 2014 15:33 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 14:58

 

Του Σωτ. Κέλλα

ΑΕΛ, Τύρναβος, Σ.Φ. MONSTERS και 6ο Λύκειο Λάρισας ενώνουν τις δυνάμεις τους με έναν και μοναδικό σκοπό: να αναδείξουν την αθλητική αλληλεγγύη για έναν μαθητή του 6ου Λυκείου, τον Κωστή, που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας. Σήμερα θα κορυφωθεί η μεγάλη προσπάθεια που ξεκίνησε με τη διάθεση εισιτηρίων οικονομικής ενίσχυσης (μόλις 3 ευρώ που είναι ικανά να σώσουν μια ζωή).

Συγκεκριμένα στις 4 μ.μ. στο Αλκαζάρ θα γίνει φιλικό παιχνίδι για την ενίσχυση του συγκεκριμένου παιδιού μεταξύ της ΑΕΛ και του Τυρνάβου (δυο ημίχρονα των τριάντα λεπτών), ενώ θα ακολουθήσει και αγώνας του συνδέσμου φιλάθλων με μαθητές του 6ου Λυκείου.

Η προσπάθεια αυτή έχει ευαισθητοποιήσει όλους τους Λαρισαίους (φάνηκε από τη συμμετοχή στο περίπτερο που έγινε στην Κεντρική πλατεία) που αυτές τις άγιες μέρες που διανύουμε θεωρούν καθήκον να βοηθούν συνανθρώπους που έχουν προβλήματα ειδικά με δεδομένη την οικονομική κρίση.

Μια κίνηση που ενώνει τις αθλητικές δυνάμεις αλλά και όλους τους πολίτες. Είναι το διαφορετικό αθλητικό πρόσωπο και καλούνται όλοι να δώσουν το «παρών» στον αγώνα αλλά και ακόμα αυτοί που δεν θα το καταφέρουν πρέπει να αγοράσουν εισιτήρια ενίσχυσης. Τα χρήματα θα πάνε σε ιερό σκοπό. Σ’ αυτόν τον αγώνα νικητής

θα είναι ο Κωστής και όλοι μαζί θα πανηγυρίσουν την αποκατάσταση της υγείας του για να χαρεί ξανά τη ζωή του. Με ένα τόσο χαμηλό αντίτιμο βοηθάμε ένα νέο παιδί στον αγώνα του για τη ζωή.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass