Σουηδία: Δεν θα επαναληφθεί ο αγώνας που διεκόπη, λόγω του θανάτου φιλάθλου

Δημοσίευση: 14 Απρ 2014 21:46 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 14:57

 

Η ισοπαλία 1-1 είναι το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα ανάμεσα στην Χέλσινγκμποργκ και την Τζουργκάρντεν για την πρεμιέρα του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος της Σουηδίας, ο οποίος διεκόπη λόγω του θανάτου φιλάθλου της δεύτερης, καθώς η πειθαρχική επιτροπή της ομοσπονδίας της χώρας αποφάσισε σήμερα να μη συνεχιστεί το παιχνίδι. Η αναμέτρηση της 30ης Μαρτίου διεκόπη στο 40ο λεπτό, ενώ περίπου 20 υποστηρικτές της Τζουργκάρντεν εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο μετά τη γνωστοποίηση της είδησης πως ένας φίλαθλος της φιλοξενούμενης ομάδας άφησε την τελευταία πνοή του στο νοσοκομείο, μετά τη δολοφονική επίθεση που δέχθηκε ενώ βρισκόταν καθ' οδόν για το γήπεδο. Ένας 28χρονος άνδρας βρίσκεται υπό κράτηση με την υποψία της επίθεσης, η οποία έλαβε χώρα κοντά στο γήπεδο.

Η εξαμελής πειθαρχική επιτροπή ανακοίνωσε ότι υπήρχαν «εξαιρετικές συνθήκες» για τη μη συνέχιση του αγώνα, ενώ η απόφασή της ήταν ομόφωνη. Η Τζουργκάρντεν ανακοίνωσε ότι αποδέχεται την απόφαση και πως «η κοινή λογική» υπερίσχυσε, ενώ ο τιμ μάνατζερ της Χέλσινγκμποργκ, Γέσπερ Γιάνσον, δήλωσε πως η ομάδα χρειάζεται «περισσότερο χρόνο», προτού σχολιάσει το θέμα. Η επιτροπή πρόσθεσε πως οι δύο ομάδες συνεχίζουν να βρίσκονται στο «στόχαστρο» έρευνας για τα συμβάντα που προηγήθηκαν της απόφασης του διαιτητή να διακόψει το παιχνίδι.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass