ΑΥΡΙΟ Η ΑΕΛ ΔΙΝΕΙ ΕΝΑΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΚΡΙΣΙΜΟ ΑΓΩΝΑ

Η άνοδος περνάει από την Κοζάνη

ΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ ΕΣΩΣΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ

Δημοσίευση: 29 Μαρ 2014 16:05 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 14:33

 

Του Σωτ. Κέλλα

Το παιχνίδι της ΑΕΛ στην Κοζάνη αύριο, με την τοπική ομάδα, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας αποτελεί το πιο κρίσιμο για τη λαρισινή ομάδα στη μάχη της ανόδου για τη Β’ Εθνική κατηγορία από πλευράς βαθμολογικής αλλά κυρίως ψυχολογικής.

Το τελευταίο διάστημα η ΑΕΛ δεν βρίσκεται στην καλύτερή της κατάσταση και ο βαθμολογικός «περίπατος» που φαινόταν ότι θα ακολουθήσει έχει γίνει βαθμολογικό άγχος μια και η απόσταση των «βυσσινί» είναι στους πέντε βαθμούς, με την Κοζάνη στα τελευταία δώδεκα παιχνίδια να είναι αήττητη. Η ΑΕΛ ακόμα και με ισοπαλία θα κάνει αποφασιστικό βήμα ανόδου ενώ με νίκη ουσιαστικά θα γίνει πάλι το μεγάλο και αδιαφιλονίκητο φαβορί. Οι ποδοσφαιριστές το έχουν συνειδητοποιήσει και είναι αποφασισμένοι να κερδίσουν το παιχνίδι και μάλιστα πάνε χωρίς να υπάρχει η παραμικρή οφειλή προς αυτούς. Χθες προπονήθηκαν στο γήπεδο Αλκαζάρ, ενώ σήμερα θα κάνουν προπόνηση το προπονητήριο «Γ. Μητσιμπόνας» και μετά θα αναχωρήσουν για την Κοζάνη.

Η ενδεκάδα που θα παρατάξει ο τεχνικός της ΑΕΛ Παναγιώτης Τζαναβάρας θα έχει πολλές αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι κόντρα στον Οικονόμο Τσαριτσάνης καθώς δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους Πλιάγκα και Σιάκκα που συμπλήρωσαν κάρτες ενώ ο Μπλέντι λόγω στράτευσης δεν ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα προετοιμασίας.

Η τακτική που θα ακολουθήσει ο προπονητής θα είναι το 4-4-1-1 κάτι νέο από πλευράς τακτικής σε σχέση με τους δυο προκατόχους του τον Κωνσταντίνο Παναγόπουλο και τον Γιώργο Στράντζαλη που αγωνίζονταν με 4-3-3. Κάτω από τα δοκάρια θα παίξει ο Σικαλιάς, στην άμυνα οι: Καρανίκας(δεξιά), Ρούσσης, Σαββίδης (σέντερ μπακ), Μήτσης (αριστερά), στη μεσαία γραμμή ο Νεμπεγλέρας με τον Τσεμπερίδη στα αμυντικά χαφ και στα πλάγια ο Καρακατσάνης από τη μια πλευρά ενώ από την άλλη ένας εκ των Μπουσινάκη ή Πατινώτη ενώ στην επίθεση ο Στεφανίδης και πιο μπροστά ο Γκούρτσας.

ΕΙΣΟΔΟΣ 10 ΕΥΡΩ

Η διοίκηση της ομάδας της Κοζάνης έβαλε γενική είσοδος 10 ευρώ για το αυριανό παιχνίδι με την ΑΕΛ στις 16:00 στο Δημοτικό Στάδιο Κοζάνης. Οι φίλαθλοι της ΑΕΛ θα εισέλθουν στο γήπεδο από την κεντρική είσοδο και θα καθίσουν στην Θύρα 1 (ανοιχτή κερκίδα που βρίσκεται δίπλα στην κεντρική είσοδο).

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass