Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΦΟΙΝΙΚΑ, ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΛΤΣΙΔΑΣ

Στη Β Εθνική από την Κυριακή

Δημοσίευση: 28 Μαρ 2014 23:36 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 14:32

Μια νίκη μακριά από τη Β’ Εθνική βρίσκεται ο Φοίνικας Bergmann Kord και αυτό που θέλει είναι να τελειώνει όσο πιο γρήγορα μπορεί. Μάλιστα μεθαύριο Κυριακή έχει μια σπουδαία ευκαιρία να κατακτήσει και μαθηματικά το εισιτήριο ανόδου καθώς αγωνίζεται μέσα στην Λάρισα.

Ο Φοίνικας έχει να αντιμετωπίσει τον Αστέρα στο κλειστό του Αλκαζάρ ένα γήπεδο που θα πρέπει να αρχίσει να το συνηθίζει αφού θα το χρησιμοποιεί ως έδρα τη νέα σεζόν.

Βέβαια ο συμπολίτης Αστέρας μόνο εύκολος αντίπαλος δεν θα είναι αφού πρόκειται για μια ομάδα που έχει αποδείξει ότι είναι σκληρό καρύδι και πόσο μάλιστα στην έδρα του. Παράλληλα «καίγεται» για βαθμούς αφού χρειάζεται σύμφωνα με τους πρώτους υπολογισμούς δύο νίκες για να σιγουρέψει την παραμονή του. Μπροστά του έχει ακόμα τρία ματς μετά το Φοίνικα. Με Κοζάνη και Μακαμπή εκτός και με Βόνιτσα μέσα. Όλα είναι ανοιχτά δηλαδή.

Για το ματς της Κυριακής τοποθετήθηκε στην «Ε» ο διευθυντής του Φοίνικα Bergmann Kord, Ανδρέας Κολτσίδας που μεταξύ άλλων τόνισε: «Θέλουμε να τελειώνουμε την υπόθεση άνοδο από την Κυριακή. Γνωρίζουμε πως το ματς θα είναι δύσκολο και πως ο Αστέρας χρειάζεται βαθμούς αλλά το ίδιο χρειαζόμαστε και εμείς. Ο Φοίνικας βρίσκεται ενώπιων ιστορικής για τον ίδιο πρόκλησης και θέλουμε να τελειώνουμε όσο πιο γρήγορα μπορούμε. Γι αυτό στόχος μας είναι μόνο η νίκη».

Αγωνιστικά από το Φοίνικα ο Γιάννης Παπαχρήστος έχει κάποιες ενοχλήσεις στο γόνατο αλλά δεν υπάρχει κάτι το ανησυχητικό και θα παίξει την Κυριακή. Από την άλλη ο τεχνικός του Αστέρα, Νικηφόρος Τριανταφυλλίδης έχει στις προπονήσεις όλους τους αθλητές του.

ΜΟΝΟ ΝΙΚΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΕΛ

Τέσσερις αγωνιστικές απομένουν για τη λήξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής και η ΑΕΛ βρίσκεται σε ευνοϊκή θέση όσον αφορά στην μάχη της παραμονής μετά τη νίκη επί του Αστέρα. Στόχος των «βυσσινί» ως το τέλος είναι μόνο οι νίκες καθώς οι αντίπαλοι είναι στο μέγεθός τους. Συγκεκριμένα φιλοξενούν την Κοζάνη την Κυριακή, ακολουθεί η Μακαμπή στη Θεσσαλονίκη, η Καστοριά στην Λάρισα και στο φινάλε είναι η Μελίκη εκτός έδρας.

ΤΣΙΑΠΛΗΣ ΚΑΙ ΚΕΤΟΥΛΑΣ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ

Χθες εν τω μεταξύ ανακοινώθηκαν οι διαιτητές της Κυριακάτικης αγωνιστικής δράσης:

B.Παρασ/πουλος 18.00 Μεταμόρφωση Β. - Μελίκη Αργυρού - Τσοκόλης (Τσοπουρίδης)

ΔΑΚ Βόνιτσας 18.00 Βόνιτσα - Πρωτέας Γρ. Καρακάσης - Κωνσταντινίδου (Κωστής)

Αλκαράρ 18.00 Αστέρας. - Φοίνικας Bergmann Kord Τσιαπλής -Κετούλας(Μπεκιάρης)

Παλαμά 18.00 Τιτάνες Παλαμά - Καστοριά Ταρενίδης - Παπαγεωργίου (Κουσαϊτης)

ΔΑΚ Φλώρινας 18.00 Αριστοτέλης - Φλ. - Μακαμπή 18.00 Μελανίδης - Ντόκας (Μερτζάνης)

Αγ.Θωμά Λαρ. 18.00 ΑΕΛ - Διόσκουροι Κοζ. Θεοδώρου - Γαζέτας (Τέγα)

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass