ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ

Με απουσίες ο Τύρναβος 2005

Δημοσίευση: 20 Μαρ 2014 14:54 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 14:18

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Τον Πιερικό θα υποδεχθεί την Κυριακή και ώρα 15:00 στο στάδιο Αλκαζάρ ο Τύρναβος 2005 και στόχος του είναι να προσθέσει μια ακόμη νίκη στο ενεργετικό του, που θα είναι η 5η συνεχόμενη.

Το παιχνίδι μπορεί να μην παρουσιάζει βαθμολογικό ενδιαφέρον καθώς και το σωματείο της Κατερίνης έχει εξασφαλίσει την παραμονή του στην κατηγορία, όμως οι παίκτες του Άγγελου Διγκόζη δεν χαλαρώνουν και θέλουν να τερματίσει η ομάδα όσο το δυνατόν ψηλότερα, στον βαθμολογικό πίνακα.

Ο Τύρναβος θα αναγκαστεί να παίξει με πολλές απουσίες, καθώς δεν είναι σε θέση να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους οι τραυματίες Σιάτρας, Ζυγκερίδης, Κουρτεσιώτης (σ.σ. υποβλήθηκε σε επιτυχημένο αρθροσκοπικό καθαρισμό και αφαίρεση οστικού τεμαχίου). Επίσης θα απουσιάσουν ο στρατευμένος Νταντίδης και ο Σκούπρας που έχει τέσσερις κίτρινες. Όσον αφορά τώρα στον Σάκη Τέλλο και στον Σάκη Κανούλα που έχει πρόβλημα στην ωμοπλάτη, χθες ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και σήμερα στην απογευματινή προπόνηση θα ξεκαθαρίσει κατά πόσο μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους. Από τη χθεσινή προπόνηση απουσίαζαν οι στρατευμένοι Γεωργίου, Νταντίδης και ο Καραμανλής, ενώ ο νεαρός γκολκίπερ Ντάλλας

που ήταν τραυματίας, ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του.

ΔΙΓΚΟΖΗΣ Ο... 40ΑΡΗΣ

Γενέθλια είχε χθες ο τεχνικός του Τυρνάβου Άγγελος Διγκόζης που έγινε 40άρης και ζήτησε από τους παίκτες του ως δώρο να κερδίσουν την Κυριακή τον Πιερικό και να αποζημιώσουν με ωραίο θέαμα τους φιλάθλους που θα πάνε στο Αλκαζάρ.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΜΑΛΟΥΤΑΣ

Τον αγώνα της 25ης ημέρας στον 2ο όμιλο της Football League ανάμεσα στον Τύρναβο 2005 και στον Πιερικό που θα διεξαχθεί την Κυριακή 23 Μαρτίου και ώρα 15:00 στο στάδιο Αλκαζάρ, θα διευθύνει ο κ. Δημήτριος Μαλουτάς (Ημαθίας), που θα έχει επόπτες τους Αθανάσιο Δηλγεράκη και Ιωάννη Βάντση (Δράμας), 4ος διαιτητής θα είναι ο Δημήτριος Κρητικός (Θεσσαλίας) και παρατηρητής διαιτησίας ο κ.Χρήστος Ιωαννίδης(Σερρών).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass