ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ

«Χρυσός» ο Φιλιππίδης στο επί κοντώ

Δημοσίευση: 10 Μαρ 2014 1:37 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 14:01

 

Το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου, που διεξάγεται στο Σόποτ της Πολωνίας, κατέκτησε ο Κώστας Φιλιππίδης. Ο κορυφαίος Έλληνας επικοντιστής και ένας από τους καλύτερους του κόσμου βρέθηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου (με 5.80) και χάρισε στην Ελλάδα το 5ο χρυσό μετάλλιο στην ιστορία της σε κλειστό στίβο. Να σημειωθεί ότι η σημερινή είναι η μεγαλύτερη διάκριση της καριέρας του, ενώ με το 5,80 μ. βελτίωσε το φετινό του ρεκόρ.

Ο κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ έκανε εξαιρετικό αγώνα, δεν έχασε κανένα άλμα μέχρι το 5,80 μ. και δικαίως κρέμασε στο στήθος του το χρυσό μετάλλιο. Ο αθλητής του Δημήτρη Κυτέα ξεκίνησε τον αγώνα στα 5,40 μ. και συνέχισε δίχως απώλειες στα 5,55 μ., 5,65 μ., 5,75 μ. και 5,80 μέτρα. Ο πήχης στη συνέχεια ανέβηκε στα 5,85 μ., ύψος που δεν κατάφερε να ξεπεράσει όχι μόνο ο Έλληνας πρωταθλητής, αλλά και ο βασικός του αντίπαλος στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου, Μάλτε Μορ (Γερμανία, 2ος), ούτε και η έκπληξη του σημερινού αγώνα Γιαν Κούντλιτσα (Τσεχία, 3ος).

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass