Ο ΝΕΜΠΕΓΛΕΡΑΣ ΙΣΟΦΑΡΙΣΕ ΣΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ (1-1)

«Καμπανάκι» για την ΑΕΛ

Δημοσίευση: 08 Μαρ 2014 22:29 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 14:01

 

«Καμπανάκι» κινδύνου ακόμα και για την άνοδο στη Β’ εθνική χτύπησε για την ΑΕΛ αφού το παιχνίδι που έδωσε εκτός έδρας με τον Καμπανιακό (1-1) στα πλαίσια της 20ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ εθνικής κατηγορίας στη Χαλάστρα λίγο έλειψε να αποδειχθεί καταστροφικό για τη Λαρισινή ομάδα και εκτός από τον εμφύλιο που υπάρχει σχετικά με τη παραμονή στην ομάδα του Βαγγέλη Πλεξίδα (να γίνει από χρηματοδότης σε μεγαλομέτοχο) θα έφερνε και σοβαρά προβλήματα στο αγωνιστικό τμήμα που έδειχνε ότι μένει στο απυρόβλητο παραμένοντας στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με διαφορά ασφαλείας ενώ έχει προκριθεί και στον τελικό του κυπέλλου Γ’ εθνικής κατηγορίας.

Η ΑΕΛ ήταν άσχημη και σε κανένα σημείο δεν απέδειξε ότι έχει ποιότητα ποδοσφαιριστών ανάλογη των χρημάτων που αμείβονται ενώ στο τέλος πήρε το βαθμό της ισοπαλίας χάρη στον αγέραστο Κώστα Νεμπεγλέρα με ένα φάουλ πραγματικά έμπνευση.

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ:Παππάς, Παπάζης, Γκόλτσης, Δουρμούσης, Ρακαβίνας, Αντωνιάδης, Υψηλός, Χατζόπουλος, Χρήστου, Τσαταλιός (87΄Μουρουζίδης), Τρικαλινός( 67΄Προβατίδης).

ΑΕΛ: Σικαλιάς, Καρανίκας, Μήτσης, Σιάκκας, Ρούσσης, Νεμπεγλέρας, Αραμπατζής (46΄Πλιάγκας), Τσεμπερίδης, Στεφανίδης, Καρακατσάνης (66΄Γκούρτσας), Μουσινάκης (70΄Μπλέντι).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass