Φιλική νίκη της ΑΕΛ με 2-1 επί του Αμπελωνιακού

Δημοσίευση: 01 Μαρ 2014 18:32 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 13:51

 

Νικήτρια στο σημερινό φιλικό με τον Αμπελωνιακό αναδείχθηκε η ΑΕΛ με σκορ 2-1. Το τελικό αποτέλεσμα θα μπορούσε να ήταν σαφώς μεγαλύτερο εάν οι «βυσσινί» αξιοποιούσαν σε μεγαλύτερο ποσοστό την πολύπλευρη επιθετική τους δραστηριότητα.

Τα γκολ πέτυχαν οι Μούτσα (8’), Γαρυφαλλόπουλος (47’, ο οποίος είχε και δοκάρι στο 85'), ενώ ο Αλεξανδρής διαμόρφωσε στο 87’ το τελικό 2-1.

Με την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του επί σειρά ετών παράγοντα του Αμπελωνιακού και παρατηρητή αγώνων της ΕΠΣΛ Γιώργου Πόνηρου.

ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ: Βραζιτίκος, Γκαμπέτας (46’ Μαυρίδης), Πολύζος, Μεζίνι (30’ Κούρο), Κομισόπουλος (70’ Μεζίνι), Μπίκος, Χατζούλης (46’ Αλεξανδρής), Νάστας, Ρόκα (46’ Κακαβίτσης), Παπανδρέου (46’ Συκιώτης), Τζιαρτζιάνης.

ΑΕΛ 1964: Σικαλιάς (46’ Παπαγιάννης), Καρανίκας (46’ Αγρόδημος), Αγτζίδης, Σιάκκας (46’ Κωτσιόπουλος), Ρούσσης (46’ Κορομηλάς), Αραμπατζής, Πατινιώτης (46’ Σαββίδης), Καρακατσάνης (46’ Κουλίδης), Γκούρτσας (46’ Γαρυφαλλόπουλος), Μούτσα, Μπουσινάκης.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass