Σάλος με δηλώσεις Μουρίνιο για Ετό και Φαλκάο

Δημοσίευση: 25 Φεβ 2014 22:19 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 13:45

 

Η αναμέτρηση της Τσέλσι με την Γαλατάσαραϊ, αύριο Τετάρτη στην Κωνσταντινούπολη, έχει επισκιαστεί με αφορμή δηλώσεις του προπονητή των «μπλε» Ζοζέ Μουρίνιο, την περασμένη εβδομάδα, για έλλειψη παικτών που μπορούν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα της αντίπαλης ομάδας. Το όλο θέμα που έχει προκύψει έχει ως εξής: ο Μουρίνιο θεωρούσε πως μιλούσε εμπιστευτικά με έναν Ελβετό επιχειρηματία σε εκδήλωση χορηγού στη Νιόν. Ο γαλλικός τηλεοπτικός σταθμός "Canal Plus" παρ΄ολα αυτά, βιντεοσκοπούσε την συζήτηση, την οποία πρόβαλε χθες, προκαλώντας σάλο. Το "Canal Plus" ήταν εκεί περιμένοντας για την προκαθορισμένη συνέντευξη που είχε κανονίσει με τον Μουρίνιο. Σε αυτήν ο Πορτογάλος αναφέρθηκε στην επιθυμία του να αποκτήσει έναν επιθετικό, τονίζοντας ότι κορυφαίος στόχος τους (μετά την αποτυχία να αποκτήσει τον Ρούνι το καλοκαίρι), είναι ο Ρανταμέλ Φαλκάο. Ωστόσο αυτά που έλεγε νωρίτερα στον Ελβετό επιχειρηματία αποτέλεσαν και την αιτία του σημερινού σάλου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος τεχνικός είπε τα εξής: «Το πρόβλημα στην Τσέλσι είναι η έλλειψη ενός σκόρερ. Έχω έναν (Σαμουέλ Ετό), αλλά είναι 32 χρονών. Μπορεί και 35, ποιός ξέρει;». Στη συνέχεια για τον Κολομβιανό που είναι και ο διακαής του πόθος είπε το εξής απίστευτο: «Δεν έχω τον Φαλκάο, αλλά και ο Φαλκάο δεν έχει ομάδα. Χρειάζομαι έναν επιθετικό και ο Φαλκάο χρειάζεται μία ομάδα. Ποιος θέλει να παίζει μπροστά σε 3.000 φιλάθλους; Ένας παίκτης σαν αυτόν δεν πρέπει να παίζει μπροστά σε 3.000 φιλάθλους. Η Μονακό είναι ομάδα για να πάει κάποιος να κλείσει την καριέρα του»!

Η Τσέλσι μπορεί να είναι η πρωτοπόρος της Πρέμιερ Λιγκ, ωστόσο οι τρεις επιθετικοί της ομάδας, Ετό, Τόρες και Ντεμπά Μπα, έχουν σημειώσει και οι τρεις 11 τέρματα στην Πρέμιερ λιγκ, έξι, τέσσερα και ένα αντίχτοιχα.

Την Τετάρτη οι Λονδρέζοι αντιμετωπίζουν την Γαλατασαραϊ των Μαντσίνι και Ντρογκμπά, στην Κωνσταντινούπολη, στον πρώτο αγώνα για τη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass