ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ

Εκτός έδρας νίκες για Μπάγερν, Ατλέτικο Μ.

ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΒΕΝΓΚΕΡ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Δημοσίευση: 20 Φεβ 2014 13:29 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 13:37

 

Διαφήμιση του ποδοσφαίρου στο "Εμιρεϊτς" όπου η Μπάγερν νίκησε 2-0 την Αρσεναλ και απέκτησε σαφές προβάδισμα για πρόκριση στους προημιτελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Τόνι Κρόος με εξαιρετικό αριστερό βολέ πέτυχε άνοιξε το σκορ στο 54΄ και ο Τόμας Μίλερ έγραψε το 0-2 με κεφαλιά στο 88΄. Ομως, στο πρώτο ημίχρονο η αδρεναλίνη είχε... χτυπήσει κόκκινο στο Λονδίνο.

Κόκκινη: Τσέσνι (37΄)

ΑΡΣΕΝΑΛ (Αρσέν Βενγκέρ): Τζέσνι, Σανιά, Μερτεζάκερ, Κοσιελνί, Γκιμπς (30΄λ.τρ. Μονρεάλ), Φλαμινί, Γουϊλσιρ, Οξλέιντ-Τσάμπερλεϊν (73΄ Ροζίτσκι), Οζίλ, Καθόρλα (37΄ Φαμπιάνσκι), Σανόγκο

ΜΠΑΓΕΡΝ (Γιόζεπ Γκουαρντιόλα): Νόιερ, Λαμ, Μπόατενγκ (46΄ Ραφίνια), Ντάντε, Αλάμπα, Ρόμπεν, Μαρτίνες, Τιάγκο Αλκαντάρα (77΄ Πιζάρο), Κρόος, Γκέτσε, Μάντζουκιτς (63΄ Μίλερ)

Μίλαν-Ατλέτικο Μαδρίτης 0-1

Σαφές προβάδισμα πρόκρισης στην προημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ πήρε η Ατλέτικο Μαδρίτης, που νίκησε στο «Σαν Σίρο» τη Μίλαν 1-0 με γκολ του Ντιέγκο Κόστα στο 84ο λεπτό και τώρα περιμένει τους «ροσονέρι» στο «Βιθέντε Καλντερόν», στις 11 Μαρτίου, έχοντας πια τον πρώτο λόγο.

ΜΙΛΑΝ (Κλάρενς Ζέεντορφ): Αμπιάτι, Ντε Σίλιο (25΄ Αμπάτε), Ραμί, Μπονέρα, Εμάνουελσον, Ντε Γιονγκ, Εσιέν, Πόλι (85΄ Κονστάντ), Κακά, Τααράμπτ, Μπαλοτέλι (77΄ Πατσίνι).

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Ντιέγκο Σιμεόνε): Κουρτουά, Χουανφράν, Μιράντα, Γκοντίν, Ινσούα, Τουράν (74΄ Ροντρίγκεζ), Σουάρεθ, Γκάμπι, Κόκε, Γκαρσία (80΄ Αντριάν), Ντιέγκο Κόστα.

Παράπονα Βενγκέρ για τη διαιτησία

Πλούσιο θέαμα στο Λονδίνο όπου η Μπάγερν νίκησε 2-0 την Αρσεναλ και απέκτησε σαφές προβάδισμα για πρόκριση στους προημιτελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Τόνι Κρόος με εξαιρετικό αριστερό βολέ πέτυχε άνοιξε το σκορ στο 54' και ο Τόμας Μίλερ έγραψε το 0-2 με κεφαλιά στο 88'. Ομως, στο πρώτο ημίχρονο έγιναν οι καθοριστικές φάσεις για την εξέλιξη του ματς. Συγκεκριμένα στο 37ο λεπτό έγινε η φάση που «έγειρε» το ματς υπέρ της Μπάγερν.

Ο Ρόμπεν πρόλαβε την έξοδο του Τσέσνι, ο οποίος τον ανέτρεψε μέσα στην περιοχή και αποβλήθηκε. Ο Νταβίντ Αλάμπα έστησε τη μπάλα στην άσπρη βούλα, αλλά την έστειλε στο δοκάρι. Με δέκα παίκτες για περίπου μία ώρα αγώνα, η Αρσεναλ δεν είχε τύχη απέναντι στους πρωταθλητές Ευρώπης. Ο Αρσέν Βενγκέρ δεν μπορούσε να κρύψει την ενόχληση του για τη συγκεκριμένη απόφαση του διαιτητή:

«Χάσαμε ένα μεγάλο ματς και σίγουρα είμαστε απογοητευμένοι. Η αποβολή «σκότωσε» το ματς και στο δεύτερο μέρος έγινε βαρετό το παιχνίδι για τους ουδέτερους φιλάθλους. Ο Σέζνι πήγαινε για την μπάλα, ακούμπησε λίγο τον Ρόμπεν κι εκείνος το εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο. Του το είπα κιόλας. Έχει την εμπειρία για να παίρνει το μέγιστο από μια φάση σαν αυτή. Είναι κρίμα, γιατί ήταν ένα πολύ όμορφο παιχνίδι μέχρι τότε», δήλωσε σχετικά ο διάσημος Γάλλος τεχνικός.

Από την άλλη πλευρά ο Πεπ Γκουαρντιόλα ήταν σε διαφορετικό μήκος κύματος: «Είναι μια μεγάλη νίκη απέναντι σε μια δυνατή ομάδα. Στα πρώτα 10-15 λεπτά η Άρσεναλ ήταν πολύ καλύτερη γιατί δεν μας άφηνε την μπάλα και κάναμε πολλά λάθη. Μετά το χαμένο πέναλτι του Εζίλ πήραμε τον έλεγχο του αγώνα και όταν αποβλήθηκε ο Σέζνι τα πράγματα δεν ήταν καθόλου εύκολα για την Άρσεναλ. Ήταν σωστή η απόφαση της αποβολής, γιατί ο Ρόμπεν ήταν έτοιμος να σκοράρει».

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass