ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΘΩΜΑ ΤΗ ΒΟΝΙΤΣΑ (18.00)

Νίκη ψυχολογίας ψάχνει η ΑΕΛ

* ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΑΙ Ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ BERGMANN KORD ΕΝΩ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΡΓΟ ΕΧΕΙ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΛΑΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 14η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

Δημοσίευση: 15 Φεβ 2014 21:46 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 13:31
Του Κ. Γκιάστα
Επιστροφή στη δράση μετά από διακοπή μιας εβδομάδας έχουμε στο πρωτάθλημα μπάσκετ της Γ’ Εθνικής με τρία πολύ δύσκολα παιχνίδια για όλες τις λαρισινές ομάδες στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής. Η ΑΕΛ παίζει στη Λάρισα και συγκεκριμένα στο κλειστό του Αγίου Θωμά όπου εκεί (18.00) θα υποδεχθεί τη σκληρή Βόνιτσα. Αν κερδίσει σαφώς θα είναι σπουδαία επιτυχία όχι μόνο βαθμολογικά αλλά κυρίως για ψυχολογικούς λόγους ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Την ίδια ώρα ο πρωτοπόρος Φοίνικας Bergmann Kord θα βρεθεί στην Κοζάνη για να παίξει με τους τρίτους στη βαθμολογία Διόσκουρους. Αν κερδίσει αυτόματα «καθαρίζει» επί της ουσίας την άνοδο όχι μόνο για τον ίδιο αλλά και για τους… Τιτάνες Παλαμά. Αν χάσει όλα είναι ανοιχτά. Η άλλη λαρισινή ομάδα, ο Αστέρας θα έχει το πιο δύσκολο έργο από όλους αφού θα βρεθεί στον Παλαμά για να αντιμετωπίσει τους Τιτάνες που δείχνουν ασταμάτητοι το τελευταίο διάστημα. Η κατάσταση των λαρισινών ομάδων είναι η εξής:
Η ΑΕΛ
Με τον προπονητή τους, Αβραάμ Παπαδόπουλο και τον συνεργάτη του Αποστολή Τριανταφύλλου (άλλοι Λαρισαίοι θα είναι οι Θεοδωρόπουλος, Δαχτάρης και Βαφειάδης) να έρχονται με νέες μπασκετικές ιδέες καθώς παρακολούθησαν τη σχολή προπονητών στη Θεσσαλονίκη, οι «βυσσινί» υποδέχονται τη Βόνιτσα στο κλειστό του Αγίου Θωμά. Προβλήματα δεν υπάρχουν και έτσι στην αποστολή θα βρίσκονται οι: Βογιατζής, Κονδυλόπουλος, Γκανέτσας, Τσιλούλης, Μηλιώνης, Τσακνάκης, Κορκόβελος, Καρπούζας, Τσούτσος, Κόκκας, Αποστολάκης.
Ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ
Στην Κοζάνη δοκιμάζεται ο πρωτοπόρος Φοίνικας Bergmann Kord με τον τεχνικό ηγέτη των «μελανόλευκων», Θρασύβουλο Λιάγκα να μην αντιμετωπίζει το παραμικρό αγωνιστικό πρόβλημα. «Στόχος μας δεν είναι άλλος από τη νίκη. Γνωρίζουμε πως θα είναι δύσκολο ματς αλλά θα προσπαθήσουμε να συνδυάσουμε απόδοση με αποτέλεσμα». Η αποστολή του Φοίνικα: Βλαχούλης, Τσιαμπαλής, Περρωτής, Λεπενιώτης, Αθανασόπουλος, Παπαχρήστος, Γοργόλης, Σαριμπαλίδης, Τσούμας, Θεοδοσίου.
Ο ΑΣΤΕΡΑΣ
Με το μυαλό στην… επόμενη αγωνιστική που είναι το ματς με τη Μελίκη στη Λάρισα πάει στον Παλαμά ο Αστέρας για να παίξει με τους Τιτάνες. Οι άνθρωποι της λαρισινής ομάδας γνωρίζουν πως δύσκολα γίνονται τόσο μεγάλες εκπλήξεις και έτσι πάνε με στόχο μια ανταγωνιστική απόδοση για όσο περισσότερο γίνεται. «Γνωρίζουμε πόσο καλός είναι ο Παλαμάς το τελευταίο διάστημα αλλά εμείς θα πάμε να φανούμε ανταγωνιστικοί και για να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε» τόνισε στην «Ε» ο προπονητής Νικηφόρος Τριανταφυλλίδης. Η αποστολή του Αστέρα: Χρήστου, Τσιαβές, Λιάκος, Μανώλας, Πάσχος, Γαλίτης, Σταυρόπουλος, Πρόγκας, Πασχάλης, Γαλάνης και Σπυρόπουλος.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΔΑΚ Φλώρινας (κθ) 18.00 Αριστοτέλης Φλ.-Μεταμόρφωση Β Τζιβελεκίδου-Γκέκας (Μερτζάνης)
Αγ. Θωμά Λάρ. 18.00 ΑΕΛ-Βόνιτσα Μοσχοτόγλου-Τζιοπάνος (Βαρνάς)
ΔΑΚ Κοζάνης 18.00 Διόσκουροι Κοζ.-Φοίνικας Bergmann Kord Σιταρίδης-Δαμίγος (Βόντζας)
Αλεξάνδρειο 18.00 Μακάμπη-Πρωτέας Γρ. Ξέρας-Κοντογιάννης (Λαδόπουλος)
Καστοριάς 18.00 Καστοριά-Μελίκη Φουτζήλας-Γαζέτας (Μπαταούλα)
Παλαμά 18.00 Τιτάνες Παλαμά-Αστέρας Τσιρτσιμάλης-Κατσιάνης (Τέγα)
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Φοίνικας Bergmann Kord     25
Τιτάνες Παλαμά         23
-------------------------------------
Διόσκουροι Κοζάνης 22
Βόνιτσα           21
Μεταμόρφωση Β.      20
ΑΕΛ    19
Πρωτέας Γρεβενών   19
Αστέρας Λάρισας      19
Μελίκη            19
-----------------------------------
Καστόρια        18
Μακάμπη       16
Αριστοτέλης Φλωρ.   13
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass