ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ 2005

Αισιοδοξία ενόψει Αιγινιακού

* ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Δημοσίευση: 13 Φεβ 2014 1:21 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 13:24
Του Χρήστου Αρχοντούλη
Επτά…στροφές μένουν ακόμη για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα της Football League και στον Τύρναβο προετοιμάζονται με εντατικό ρυθμό, για την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Αιγινιακό, στο στάδιο Αλκαζάρ(15:00).
Ένα παιχνίδι που όλοι γνωρίζουν ότι θα είναι πολύ δύσκολο, αν αναλογισθούμε ότι οι φιλοξενούμενοι έχουν ίσως το πιο πλήρες ρόστερ στον 2ο όμιλο της Football League , μετά τις σημαντικές προσθήκες στο υλικό που έκαναν τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.
Μάλιστα βρίσκονται και σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, κάτι το οποίο έδειξαν στην αναμέτρηση της περασμένης αγωνιστικής με τη Δόξα Δράμας, όπου παρότι έπαιζαν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Κωνσταντινίδη, κατάφεραν στην επανάληψη να επικρατήσουν με σκορ 3-0.
Ο Τύρναβος από την πλευρά του έχει πολύ καλή ψυχολογία και ένα σερί οκτώ αήττητων αγωνιστικών, που δείχνει αν μη τι άλλο ότι είναι μια καλοδουλεμένη ομάδα, στην οποία σε κάθε παιχνίδι οι παίκτες του Άγγελου Διγκόζη κάνουν κατάθεση ψυχής στον αγωνιστικό χώρο και κερδίζει πάνω από όλα την εκτίμηση του κόσμου αλλά και των αντιπάλων.
Είναι μια ομάδα που έχει αγωνιστική πειθαρχία, πάθος, προσπαθεί από την αρχή μέχρι το τέλος των αγώνων και γενικά παρουσιάζει στοιχεία συνόλου που ξέρει τι ζητάει στον αγωνιστικό χώρο και μάχεται για το καλύτερο.
ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΒΡΟΧΗ
Η προγραμματισμένη απογευματινή προπόνηση που διεξήχθη κάτω από έντονη βροχή στο Δημοτικό στάδιο Τυρνάβου άνοιξε χθες την αυλαία της προετοιμασίας ενόψει της αναμέτρησης της επόμενης Κυριακής με τον Αιγινιακό.
Στο χθεσινό πρόγραμμα δόθηκε έμφαση στη βελτίωση της φυσικής κατάστασης και ολοκληρώθηκε με τακτική και οικογενειακό διπλό στο μισό γήπεδο.
Σήμερα είναι προγραμματισμένη μια προπόνηση το απόγευμα.
 
Ο ΚΙΟΤΖΕΝΗΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΣΤΟ ΜΑΤΣ
ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 -ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ
 
Ο κ. Κιοτζένης από την Καβάλα, ορίσθηκε να διευθύνει την κυριακάτικη αναμέτρηση ανάμεσα στον Τύρναβο 2005 και τον Αιγινιακό, που θα διεξαχθεί στο στάδιο Αλκαζάρ(15:00).
Αναλυτικά οι διαιτητές των αναμετρήσεων της 20ής αγωνιστικής στους δυο ομίλους της Football League, οι συνεργάτες τους και οι παρατηρητές διαιτησίας, έχουν ως εξής:
2ος ΟΜΙΛΟΣ
Παρασκευή (14/2)
18:00 Καβάλα-Βατανιακός (OTE TV): Αγγελακόπουλος, Βαφειάδης, Διπλάρης (Καρδίτσας), 4ος Κοτσάνης (Δράμας), παρ. Βλάχος (Μακεδονίας)
 
Κυριακή (16/2)
15:00 Πιερικός-Αναγέννηση Κ.: Τερετίδης, Λάζαρης (Καβάλας), Πεντσερέτζης (Κιλκίς), 4ος Σέζος (Κιλκίς), παρ. Διαμαντόπουλος (Μακεδονίας)
15:00 Εθνικός Γαζώρου-Γιαννιτσά: Μάστακας, Περικλείδης, Τσαγγάρη (Μακεδονίας), 4ος Λυμπούδης (Μακεδονίας), παρ. Κυριακούδης (Καβάλας)
15:00 Τύρναβος 2005 -Αιγινιακός: Κιοτζένης Ευάγγελος (Καβάλας), Ναλμπάντης Τριαντάφυλλος, Λιώλιας Σωτήριος (Κιλκίς), 4ος Τσαλουχίδης Χρήστος (Κιλκίς), παρ. Παντελέρης Χρήστος (Χαλκιδικής)
15:00 Δόξα Δράμας-Ηρακλής: Κοεμτζίδης, Κύφος, Καραμπούλας (Πιερίας), 4ος Συμεωνίδης (Πιερίας), παρ. Σταματούδης (Εβρου)
15:00 Ζάκυνθος-Νίκη Βόλου: Κορδολαίμης, Τζαφόλιας, Λάμπρου (Ανατολικής Αττικής), 4ος Νικολόπουλος (Μεσσηνίας), παρ. Σπυράκης (Λακωνίας)
Δευτέρα (17/2)
16:00 Κέρκυρα-Καλαμαριά (OTE TV): Διαμαντόπουλος, Βεργέτης (Αρκαδίας), Κωνσταντίνου (Πρέβεζας), 4ος Ρούσος – Μπεκέρτζης (Πρέβεζας), παρ. Εμβραϊζόγλου (Ηπείρου)
1ος ΟΜΙΛΟΣ
Σάββατο (15/2)
15:00 Επισκοπή-Καλλιθέα: Καρυοφύλλης, Ζησιμόπουλος, Σινιοράκης (Πειραιά), 4ος Γιαννουλάκης (Χανίων), παρ. Παπαδάκης (Λασιθίου)
Κυριακή (16/2)
15:00 Βύζας Μεγάρων-ΑΟ Γλυφάδας: Τσαμούρης, Σγάντσος, Κοτζαμανίδης (Πειραιά), 4ος Μάλαμας (Ανατολικής Αττικής), παρ. Ταπραντζης (Αιτωλ/νίας)
15:00 Αχαρναϊκός-Αστέρας Μαγούλας: Μπλάνας, Κυριακόπουλος, Αθανασοπούλου (Μεσσηνίας), 4ος Παπαγεωργίου (Αθηνών), παρ. Χριστοδουλάκης (Ρεθύμνου)
15:00 Φωκικός-Παναιγιάλειος: Γρατσάνης, Κουρεντάς, Νιώτη (Τρικάλων), 4ος Φώτης (Εύβοιας), παρ. Μαβίνης (Πιερίας)
15:00 Χανιά-Φωστήρας: Κωνσταντάκης Γκαβέρας, Σιδέρης (Αχαΐας)
4ος Μουρτζάκης (Ηρακλείου), παρ. Τριανταφυλλίδης (Δυτ. Αττικής)
18:00 Παναχαϊκή-Πανηλειακός (OTE TV): Τζήλος, Παπαδημητρίου, Καραμπούλας (Λάρισας), 4ος Παπαγεωργίου (Άρτας), παρ. Αθανασίου (Θεσπρωτίας)
Δευτέρα (17/2)
18:00 Ολυμπιακός Βόλου-Ηρακλής Ψαχνών (OTE TV): Ζούγρας, Ξενακίδης, Τσιαμπάζης (Κοζάνης), 4ος Αγγελάκης (Μακεδονίας), παρ. Κούλιας (Κέρκυρας)
* Εξάλλου, τον αγώνα των Νέων ανάμεσα στον Τύρναβο και τη Νίκη Βόλου, που θα διεξαχθεί μεθαύριο Σάββατο 15 Φεβρουαρίου και ώρα 15.00, στο Δημοτικό Στάδιο Τυρνάβου, θα διευθύνουν οι Λαρισαίοι διαιτητές Χρήστος Αγγελούλης, Χρήστος Καραγιάννης, Κωνσταντίνος Μακρής, ενώ παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Γιάννης Κωστής, επίσης από το Σύνδεσμο Λάρισας.
ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΗΡΑΚΛΗ
Την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου και ώρα 3 το απόγευμα ορίστηκε να διεξαχθεί η αναμέτρηση ανάμεσα στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης και τον Τύρναβο στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής. Εξάλλου, το παιχνίδι που θα ακολουθήσει με τη Ζάκυνθο για την 22η αγωνιστική, πιθανότατα θα γίνει Παρασκευή ή Σάββατο, λόγω των καρναβαλικών εκδηλώσεων στον Τύρναβο.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass