Προσκλητήριο στην Ελασσόνα για τον Διεθνή Αγώνα Ορειβατικού Σκι

Δημοσίευση: 10 Φεβ 2014 9:55 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 13:20

 

 

 ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Γραφείο «Ε»)

Του Γιάννη Μουκίδη

 Ανοιχτό προσκλητήριο για φορείς και πολίτες έχει σημάνει στην Ελασσόνα για την προετοιμασία και την επιτυχημένη διεξαγωγή του 6ου Διεθνούς Αγώνα Ορειβατικού Σκι (OLYMPUS SKI MOUNTAINEERING) και ταυτόχρονα των αγώνων Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ορειβατικού Σκι στον Όλυμπο, 29 – 30 Μαρτίου.

Να σημειωθεί ότι ο Διεθνής Αγώνας στον Όλυμπο αποτελεί και την τελική δοκιμή για τους Αγώνες Παγκοσμίου Κυπέλλου Ορειβατικού Σκι, που διεκδικεί η Ελασσόνα για το 2015.

Ξεχωριστό ενδιαφέρον παρουσιάζει η ενημερωτική σύσκεψη, που διοργανώνεται από τον Δήμο Ελασσόνας και τους εμπλεκόμενους φορείς της σημαντικής διοργάνωσης, αύριο Τρίτη 11 Φεβρουαρίου, 6 μ.μ., στο Δημαρχείο Ελασσόνας(αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου).

Σε σχετική ανακοίνωση – πρόσκληση ο Δήμος Ελασσόνας υπογραμμίζει, ανάμεσα στα άλλα:

«Η επιτυχία ενός ακόμα αγώνα ορειβατικού σκι στις πλαγιές και στις κορυφές του μυθικού μας βουνού, του Ολύμπου, προϋποθέτει την άριστη συνεργασία όλων των εμπλεκομένων φορέων και πολύ περισσότερο των ανθρώπων που, τα τελευταία χρόνια, αγκάλιασαν και πέτυχαν οι αγώνες αυτοί να πάρουν διεθνή χαρακτήρα.

Ήδη οι πρώτες προετοιμασίες για τον αγώνα ορειβατικού σκι, που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Μαρτίου 2014, ξεκίνησαν. Ο Δήμος Ελασσόνας σε συνεργασία με τον Χιονοδρομικό Ορειβατικό Σύλλογο Ελασσόνας, προσκαλεί όλους τους φορείς που θα συνεργαστούν στην διεξαγωγή του διεθνή αγώνα Ορειβατικού Σκι, αλλά και ανθρώπους που λατρεύουν τα χειμερινά σπορ και αγαπούν τον Όλυμπο, να προσέλθουν στην ενημερωτική σύσκεψη για τον καλύτερο συντονισμό και καθορισμό των αρμοδιοτήτων των φορέων, για να κάνουμε τους καλύτερους αγώνες ορειβατικού σκι στην Ελλάδα.

Φέτος οι αγώνες (μετά την επιτυχημένη περσινή εκδήλωση και την υψηλή βαθμολόγηση από τον αντιπρόεδρο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας) θα αποτελέσουν ένα test – event, ώστε ο Όλυμπος μας, να διοργανώσει το 2015 το Παγκόσμιο Κύπελλο Ορειβατικού Σκι για το οποίο ο Χιονοδρομικός Ορειβατικός Σύλλογος Ελασσόνας σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Ορειβασίας Αναρρίχησης έχει καταθέσει την αίτηση της ανάληψης των αγώνων στην Παγκόσμια Ομοσπονδία.

Καλούνται οι εμπλεκόμενοι φορείς στην σημερινή σύσκεψη, 6 μ.μ., στο Δημαρχείο Ελασσόνας». Ήδη, για την σημερινή σύσκεψη της Ελασσόνας, έχουν ενημερωθεί οι παρακάτω φορείς:

Περιφέρεια Θεσσαλίας, Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας, Ελληνική Ομοσπονδία Ορειβασίας – Αναρρίχησης, Διοικητής Κ.Ε.Ο.Α.Χ. Ολύμπου, ΕΜΑΚ Θεσσαλίας, Διοικητής Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας «ΚΟΥΤΛΙΜΠΑΝΕΙΟ & ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΙΟ», Διοικητής Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, Επιμελητήριο Λάρισας, Φορείς του Δήμου Ελασσόνας, Έλληνες Διασώστες, Δίκτυο Περραιβία, Χιονοδρομικοί – Ορειβατικοί Σύλλογοι Δήμου Ελασσόνας, Εθελοντική Ομάδα Ελασσόνας, Μ.Μ.Ε., χορηγοί του Αγώνα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass