ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ 17ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥ 3ου ΟΜΙΛΟΥ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ (15.00)

Κρίσιμα παιχνίδια για Μαχητή, Αμπελωνιακό

*Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗ ΝΑΟΥΣΑ ΕΝΩ ΟΙ «ΠΡΑΣΙΝΟΙ» ΤΟΥ Δ. ΚΑΠΕΤΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΔΟΚΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ *ΤΡΕΙΣ ΒΑΘΜΟΙ ΣΤΟ ΤΣΕΠΑΚΙ ΤΟΥ ΔΩΤΙΕΑ ΑΓΙΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΥΡΓΕΤΟΥ

Δημοσίευση: 08 Φεβ 2014 22:32 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 13:19
  
Του Άρη Γκουτρουμάνη
Παιχνίδια που παρουσιάζουν μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον δίνουν σήμερα ο Μαχητής Τερψιθέας εντός έδρας με αντίπαλο τη Νάουσα και ο Αμπελωνιακός στα Τρίκαλα κόντρα στην ομώνυμη ομάδα στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής στον 3ο όμιλο (15.00), ενώ ο Δωτιέας Αγιάς πήρε άνευ αγώνα του τρεις βαθμούς αφού ο Πυργετός παραιτήθηκε από τον αγώνα.
Αναλυτικά:
Οριακό κρίνεται το παιχνίδι για τον Μαχητή με αντίπαλο τη Νάουσα στο γήπεδο Τερψιθέας καθώς οι γηπεδούχοι με νίκη θα αποκτήσουν σημαντικό προβάδισμα
απέναντι σ’ έναν αντίπαλο που σύμφωνα με τη διαμορφωθείσα κατάσταση στο βαθμολογικό πίνακα θα είναι ο βασικός τους αντίπαλος στη μάχη της παραμονής.
Τα περιθώρια στενεύουν ακόμα περισσότερο για την ομάδα της Τερψιθέας αν αναλογιστούμε ότι ακόμα και η ισοπαλία ευνοεί τους φιλοξενούμενους, ενώ η ήττα θα είναι ολέθρια για το ποδοσφαιρικό συγκρότημα του Μαχητή. Από την άλλη πλευρά όμως, κι αυτό είναι το θετικό για τους γηπεδούχους, η προϊστορία των δύο ομάδων έχει θετικό πρόσημο για τον Μαχητή Τερψιθέας που μετρά μία νίκη (2-1) και μία ισοπαλία (1-1) σε κύπελλο και πρωτάθλημα αντίστοιχα.
Ο τεχνικός Νίκος Σταυροθόδωρος κατανοώντας την κρισιμότητα της σημερινής αναμέτρησης τόνισε ότι η νίκη είναι απαραίτητη γι’ αυτό η ομάδα πρέπει να κρατήσει τα καλά στοιχεία της αγωνιστικής της ταυτότητας και να αποφύγει τα λάθη.
«Θα παίξουμε επιθετικά, θα κυνηγήσουμε το γκολ αλλά θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στην άμυνα» είπε χαρακτηριστικά ο τεχνικός του Μαχητή.
Εκτός αποστολής έχουν τεθεί ο Κρίτσας λόγω καρτών και ο Κυριάκος που δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Αντίθετα συμπεριλήφθηκαν τόσο ο Λιλολάρι που τις δύο τελευταίες ημέρες προπονήθηκε αλλά και ο Κρεββατάς που παρά τον σοβαρό τραυματισμό του αν κριθεί αναγκαίο θα χρησιμοποιηθεί.
Αναλυτικά την αποστολή του Μαχητή για τη σημερινή αναμέτρησης αποτελούν οι Μπρέλλας, Μπανταβάνης, Μπαλαμώτης, Λιλολάρι, Κρεββατάς, Κουρδής, Μαντζαφούλης, Ντούγκος, Παγκαρλιώτας, Αθανασίου, Μπουρουζίκας, Φλώρος, Μολάς, Ντονούδης, Παυλόπουλος, Νικούλης, Τσιτουρτζής, Κορλός, Μαλάκος, Σαββίδης, Πατσιαβούρας, Κουρούκας.
Τον αγώνα θα διευθύνει ο κ. Μηλιάδης με βοηθούς τους κ. Μηχαηλίδη και Ταταρίδη (όλοι της ΕΠΣ Μακεδονίας)
ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ «ΔΙΠΛΟ»
Το γεγονός ότι τα περιθώρια για τον Αμπελωνιακό έχουν στενέψει επικίνδυνα υποχρεώνει τους «πράσινους» να σκέφτονται μόνο το «διπλό» σήμερα στα Τρίκαλα. Γι’ αυτό και οι παίκτες του Δημήτρη Καπετανόπουλου δηλώνουν αποφασισμένοι να πετύχουν τον δύσκολο στόχο τους.
Εκείνο που προβληματίζει τη λαρισινή ομάδα είναι ότι τα Τρίκαλα μετά τα τελευταία αποτελέσματα έχουν αναπροσαρμόσει τα αρχικά τους σχέδια και ουσιαστικά θέτουν πλέον τους ίδιους στόχους με τον Αμπελωνιακό, δηλαδή την εξασφάλιση της σωτηρίας. Χαρακτηριστική είναι η δήλωση του τεχνικού Δημήτρη Καπετανόπουλου: «Δεν ξέρουμε πώς θα αντιδράσουν οι ποδοσφαιριστές των Τρικάλων μετά την αλλαγή των αρχικών τους στόχων. Σαφώς υπάρχει απογοήτευση αλλά και κίνητρο για να τερματίσουν όσο πιο ψηλά μπορούν». Η ουσία είναι ότι ο Αμπελωνιακός όπως έδειξε και στο παιχνίδι του α’ γύρου μπορεί να διεκδικήσει τη νίκη εάν παρουσιάσει το πραγματικό του πρόσωπο κι αυτό είναι το ζητούμενο για τον Δημήτρη Καπετανόπουλο που πιστεύει στην αξία των παικτών του.
Από τη σημερινή αναμέτρηση θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι Ρόκα και Γκαμπέτας
καθώς και ο Μούργκας. Έτσι στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές:
Τρούκης, Παπαδόπουλος, Βούκιας, Χατζούλης, Κακαβίτσης, Νάστας, Πολύζος, Κούρο, Μεζίνι, Παπανδρέου, Τζιαρτζιάνης, Κόκκινος, Αλεξανδρής, Μπίκος, Κομισόπουλος, Πασχαλίδης, Συκιώτης, Μαυρίδης, Τασιούλης, Βραζιτίκος και Βασιελιάδης.
Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι κ. Ρούσσος, Τσόγκας, Γκαρτζονίκας (Πρέβεζας). Αξίζει να σημειωθεί ότι το παιχνίδι στα Τρίκαλα παρουσιάζει ενδιαφέρον και για την ομάδα της Αγιάς καθώς σε περίπτωση νίκης του Αμπελωνιακού ή ισόπαλου αποτελέσματος ο Δωτιέας θα προσπεράσει τα Τρίκαλα στον βαθμολογικό πίνακα.
ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Τρίκαλα 1963 – Αμπελωνιακός
Μαχητής Τερψιθέας – Νάουσα
Νεοκαισάρεια –Χαλκίδα
Πυργετός – Δωτιέας (0-3 ά.α.)
Ρήγας Φεραίος – Λαμία
Λευκάδια – ΑΟ Καρδίτσας
ΑΟ Κύμης – Μακροχώρι
Ρεπό: Αχιλλέας Δομοκού
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Λαμία 1964            32-17 37
------------------------------
2. Κύμη           17-5    32
3. Λευκάδια    13-5    28
4. Μακροχώρι            21-16 28
5. Νεοκαισάρεια        22-13 27
6. Τρίκαλα 1963        16-11 24
7. Δωτιέας Αγιάς       23-15 23
8. Νάουσα      24-19 19
------------------------------
9. Μαχητής     18-16 18
10. Ρήγας Φεραίος    15-19 18
11. Χαλκίδα  22-21 16
12. Δομοκός 18-28 14
13. Καρδίτσα 13-21 13
14. Αμπελωνιακός    14-24 10
15. Πυργετός             6-44    0
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass