ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΔΡΩΝ

Οι διαιτητές του τελικού Άρης-Παναθηναϊκός

Δημοσίευση: 07 Φεβ 2014 22:12 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 13:16

 

Οι διαιτητές Τανατζής, Καρακατσούνης και Παναγιώτου θα σφυρίξουν στον τελικό του Κυπέλλου ανδρών στο μπάσκετ, ανάμεσα στον Άρη και στον Παναθηναϊκό, ο οποίος θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή (9/2, 19:45) στο κλειστό «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου. Κομισάριοι του τελικού θα είναι οι Μαγγανάς και Μαχαιριανάκης. Για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια, η κλήρωση των διαιτητών του τελικού Κυπέλλου ανδρών πραγματοποιήθηκε δύο ημέρες νωρίτερα, αντί λίγες ώρες νωρίτερα, όπως συνηθιζόταν. Οι τρεις διαιτητές που κληρώθηκαν να σφυρίξουν την καταληκτική αναμέτρηση του θεσμού δεν έχουν διευθύνει ποτέ έως σήμερα τελικό Κυπέλλου.

ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου παρουσία των αρμόδιων φορέων ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας μπάσκετ των ανδρών, Άρης-Παναθηναϊκός, προγραμματισμένος για την ερχόμενη Κυριακή (9/2, 19:45) στο κλειστό «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου της Κρήτης. Από πλευράς ΕΟΚ, το «παρών» έδωσαν ο γενικός γραμματέας Παναγιώτης Τσαγκρώνης και ο αντιπρόεδρος Αριστείδης Γολέμης, ενώ εκεί ήταν και ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΚ, Χαράλαμπος Μαρκάκης.

Μετά τη σύσκεψη αποφασίστηκαν τα εξής:

-Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν για το φίλαθλο κοινό στις 16:45 και θα κλείσουν στις 19:15. Μετά την παρέλευση της συγκεκριμένης ώρας δεν θα επιτρέπεται η είσοδος.

-Απαραίτητη για την είσοδο στο γήπεδο πέρα από την επίδειξη εισιτηρίου είναι και αυτή της αστυνομικής ταυτότητας ή άλλου επίσημου εγγράφου.

-Δεν θα επιτραπεί η είσοδος στους φέροντες διακριτικά των ομάδων.

-Κάθε φίλαθλος επιβάλλεται να κάθεται στη θέση που προβλέπεται από το αριθμημένο εισιτήριό του.

-Όσοι έχουν διορθωμένο εισιτήριο παρακαλούνται να προσέλθουν στο αστυνομικό μέγαρο για να το σφραγίσουν. Οι κάτοχοι διορθωμένου εισιτηρίου που δεν θα φέρει δεύτερη σφραγίδα δεν θα μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass