Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΙΓΚΟΖΗΣ ΘΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΝ ΚΑΜΕΡΟΥΝΙΟ ΜΕΣΟΕΠΙΘΕΤΙΚΟ

Ντεμπούτο Ποκόνγκ στην Καλαμαριά

* Δ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ: «ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΟΗΤΡΟ»

Δημοσίευση: 07 Φεβ 2014 2:04 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 13:16
Του Άρη Γκουτρουμάνη
Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του Τυρνάβου για το μεθαυριανό παιχνίδι στην Καλαμαριά (15.00) με αντίπαλο τον Απόλλωνα στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστική του πρωταθλήματος της Fottball League για τον 2ο όμιλο. Ένα παιχνίδι στο οποίο αναμένεται να κάνει ντεμπούτο ο νεοαποκτηθείς Μούσα Ποκόνγκ ο οποίος βρίσκεται σε καλή κατάσταση, παρακολουθεί το πρόγραμμα των προπονήσεων και δείχνει ότι μπορεί να προσφέρει και να ενισχύσει την ομάδα.
Στόχος των «κυανέρυθρων» είναι να διατηρήσουν το αήττητο σε μία ακόμα δυνατή έδρα και να διευρύνουν το σερί των θετικών αποτελεσμάτων παίρνοντας τη ρεβάνς από την ήττα του α’ γύρου (0-2), καθώς ο Απόλλωνας Καλαμαριάς είναι η μοναδική ομάδα που κατάφερε να φύγει από το Αλκαζάρ με τους τρεις βαθμούς στις αποσκευές της. Έτσι στη χθεσινή προπόνηση η οποία περιελάμβανε οικογενειακό διπλό δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στην τακτική που θα ακολουθήσει ο Τύρναβος προκειμένου να πετύχει τον στόχο του στο κυριακάτικο παιχνίδι.
Από κει και πέρα τα νέα από το ιατρικό δελτίο δεν είναι ευχάριστα για τους «κυανέρυθρους», καθώς ο Σάκης Τέλλος υποβλήθηκε χθες σε μαγνητική τομογραφία η οποία έδειξε θλάση β’ βαθμού στον δικέφαλο μηριαίο. Αυτό σημαίνει –σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις- ότι ενδέχεται να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τέσσερις περίπου εβδομάδες. Πάντως το προπονητικό τιμ εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι ο έμπειρος αμυντικός θα μπορέσει να επανέλθει σε δύο περίπου εβδομάδες. Δηλαδή αν δεν προλάβει το παιχνίδι με τον Αιγινιακό θα είναι έτοιμος στον αγώνα με τον Ηρακλή.
Δ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ: «ΝΙΚΗ ΓΙΑ
ΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΟΗΤΡΟ»
Για το παιχνίδι της Κυριακής στην Καλαμαριά μίλησε στην «Ε» ο Δημήτρης Καραμανλής. Ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός τόνισε ότι η ομάδα θα παλέψει για τη νίκη όχι μόνο για τους βαθμούς, αλλά και για το γόητρο προκειμένου να πάρει τη ρεβάνς του α’ γύρου.
«Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Τα τελευταία αποτελέσματα της ομάδας μας είναι ενθαρρυντικά, κάθε παιχνίδι το αντιμετωπίζουμε ξεχωριστά και στο τέλος θα κάνουμε τον απολογισμό. Έχουμε καλή ψυχολογία, είναι σημαντικό άλλωστε το ότι παραμένουμε για επτά αγωνιστικές αήττητοι και θέλουμε να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο διευρύνοντας το σερί.
Το παιχνίδι με την Καλαμαριά έχει οπωσδήποτε μία ιδιαιτερότητα. Είναι η μοναδική ομάδα που πέρασε νικηφόρα από το Αλκαζάρ και θέλουμε τη νίκη όχι μόνο για τους βαθμούς αλλά και για το γόητρο. Θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά όπως κάθε Κυριακή. Απομένουν οκτώ παιχνίδια στα οποία θα παλέψουμε για το καλύτερο».
Ο Δημήτρης Καραμανλής αναφέρθηκε και στο σερί των επτά αήττητων αγώνων λέγοντας:
«Δεν πιστεύω ότι είναι τυχαίο. Δείχνει ότι έχει γίνει εξ αρχής πολύ καλή δουλειά και συνεχίζει να γίνεται, υπάρχουν πολύ καλοί ποδοσφαιριστές, πολύ καλό κλίμα στα αποδυτήρια και όλα αυτά συνηγορούν σ’ αυτήν την επιτυχία».
ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΟΙ ΝΕΟΙ
Εν τω μεταξύ η ομάδα Νέων του Τυρνάβου θα αγωνιστεί αύριο Σάββατο εκτός έδρας στις 11.00 το πρωί με τον Βατανιακό.
ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΑΝ ΠΟΙΝΕΣ
Ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δύο μήνες και πρόστιμο 1.875 ευρώ επέβαλε η πρωτοβάθμια πειθαρχική επιτροπή της Φούτμπολ Λιγκ στον εκπρόσωπο της ΠΑΕ Πανηλειακός, Γιάννη Καλλιτζάκη, για τη συμπεριφορά του στον αγώνα της Β΄ Εθνικής με τον Βύζαντα Μεγάρων. Ισόποσο πρόστιμο θα καταβάλλει ως συνυπεύθυνος και ο σύλλογος του Πύργου. Επίσης, στην ΠΑΕ ΑΟ Κασσιόπη και τον εκπρόσωπο Γ. Προβατά επιβλήθηκε πρόστιμο 300 ευρώ (για τον αγώνα με τον Βατανιακό), στην ΠΑΕ Καλλιθέα και τον εκπρόσωπο Λ. Καραδήμο πρόστιμο 150 ευρώ (για το παιχνίδι με τον Φωκικό), ενώ στην ΠΑΕ Αναγέννηση Γιαννιτσών και τον εκπρόσωπο Χ. Καραογλανίδη επιβλήθηκε ποινή έγγραφης επίπληξης (για το ματς με την Κέρκυρα). Τέλος, απαλλάχθηκε η ΠΑΕ Ηρακλής από τις κατηγορίες για την αναμέτρηση με τον Πιερικό.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass