Ο Μπαλοτέλι αναγνώρισε τη Πία ως κόρη του

Δημοσίευση: 06 Φεβ 2014 20:16 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 13:15

 

Με ένα μήνυμα στο "twitter", γραμμένο στα αγγλικά, ο Μάριο Μπαλοτέλι έκλεισε μια εποχή αμφισβήτησης και άνοιξε μια νέα, εκείνη της στοργής. Ο Ιταλός επιθετικός ανακοίνωσε ότι είναι ο πατέρας της Πία, του κοριτσιού που γεννήθηκε στις 5 Δεκεμβρίου 2012, ως καρπός της σχέσης του με τη Ραφαέλα Φίκο.

«Επιτέλους η αλήθεια... Πία... Γλυκό μου κορίτσι!!! Ο πατέρας σου» ήταν το μήνυμα του Μπαλοτέλι, ο οποίος είχε υποβληθεί σε εξετάσεις DNA για να αποδειχθεί η πατρότητα, σε μια υπόθεση που είχε φτάσει ως το δικαστήριο της Μπρέσια, με τη Φίκο να ζητεί από τον διεθνή επιθετικό της Μίλαν να αναγνωρίσει το παιδί.

Μετά τις... γλύκες, πάντως, ο ιδιόρρυθμος παίκτης έστρεψε τα «βέλη» του τόσο προς την πρώην φίλη του όσο και προς την παρουσιάστρια της τηλεόρασης, Μπάρμπαρα Ντ΄ Ούρσο. «Ο χαμένος χρόνος με τα ψέματα για μένα στην τηλεόραση και στις εφημερίδες, ποιον εξυπηρέτησε;» αναρωτήθηκε. «Και, παρακαλώ, κάποιος να κλείσει το στόμα της Μπάρμπαρα Ντ΄ Ούρσο, που εδώ και δύο χρόνια εκστομίζει βλακείες για μένα, χωρίς να ξέρει ή να γνωρίζει» συνέχισε με νέο μήνυμα στο συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass