ΘΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΦΕΤΟΣ Η ΕΠΣΛ

Έξι νέα πρωταθλήματα Υποδομών

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΜΕ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΑΓΩΝΩΝ

Δημοσίευση: 06 Φεβ 2014 14:11 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 13:14

 

Πραγματοποιήθηκαν σε αίθουσα του ξενοδοχείου «Διόνυσος» οι προγραμματισμένες από την Ένωση συγκεντρώσεις των γιατρών, παρατηρητών αγώνων και των εκπροσώπων των σωματείων που συμμετέχουν τη φετινή ποδοσφαιρική χρονιά στα πρωταθλήματα Υποδομών.

Οι συγκεντρώσεις, που πέρα από τον εθιμοτυπικό χαρακτήρα, αφού και στις τρεις κόπηκαν οι πρωτοχρονιάτικές πίττες, είχαν και τον χαρακτήρα της ενημέρωσης,  ξεκίνησαν με αυτή των γιατρών αγώνων και ακολούθησαν οι συγκεντρώσεις των εκπροσώπων των ομάδων Υποδομών και των παρατηρητών αγώνων.

Προς όλους τους συγκεντρωμένους απηύθυνε χαιρετισμό ο πρόεδρος του Δ.Σ. της ΕΠΣΛ κ. Ζήσης Γρηγορίου, ενώ ενημέρωση προς αυτούς σε θέματα που τους αφορούν έγινε από τον αντιπρόεδρο και πρόεδρο της Επιτροπής Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου κ. Λευτέρη Γρηγοριάδη και τον υπεύθυνο για τους Παρατηρητές διοικητικό κ. Γιάννη Ιωαννίδη. Παραβρέθηκαν επίσης εκ μέρους του διοικητικού Συμβουλίου οι κ. Τέλης Γκούμας, Γιάννης Βλάγκας, Κλεάνθης Συρακούλης και Νίκος Δημεράς.

«Τυχεροί» ανά συγκέντρωση στις πίττες που κόπηκαν ήταν η κ. Μαρία Σπανού, στην πίττα των γιατρών, η Ακαδημία Ποδοσφαίρου OLYMPIC, σ’ αυτή των ομάδων με Τμήματα Υποδομών και ο Μανώλης Ιωαννίδης στην πίττα των παρατηρητών αγώνων.

Στην ομιλία του προς τους εκπροσώπους των ομάδων που συμμετέχουν στα εξελισσόμενα πρωταθλήματα Υποδομών, ο κ. Γρηγοριάδης ανέφερε την διαδικασία που θα ακολουθηθεί στα τρία πρωταθλήματα (Προπαιδικό, Παιδικό και Εφηβικό) μέχρι τη λήξη τους, με την οποία και συμφώνησαν οι παρευρισκόμενοι εκπρόσωποι, ενώ τους ενημέρωσε για τη διοργάνωση των πρωταθλημάτων Ακαδημιών και Προακαδημιών, που θα ξεκινήσουν στα τέλη του μήνα Μάρτιου.

ΤΑ ΝΕΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ

Όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου της Ένωσης κ. Λευτέρης Γρηγοριάδης, η Ε.Π.Σ.Λ θα διοργανώσει τη φετινή χρονιά 6 ακόμη πρωταθλήματα Υποδομών, τα εξής:

- Ακαδημιών (γεννηθέντες το 2004 και νεότεροι)

- Ακαδημιών (γεννηθέντες το 2004)

- Ακαδημιών (γεννηθέντες το 2005 και νεότεροι)

- Ακαδημιών (γεννηθέντες το 2005)

- Προακαδημιών (γεννηθέντες το 2006 και νεότεροι)

- Προακαδημιών (γεννηθέντες το 2006)

Τα σωματεία και οι Ακαδημίες ποδοσφαίρου που επιθυμούν να συμμετάσχουν στα πρωταθλήματα αυτά, θα πρέπει να καταθέσουν στη Γραμματεία της Ένωσης γραπτώς την πρόθεσή τους αυτή, μέχρι την 28 Φεβρουαρίου 2014, ώστε έγκαιρα να συνταχθεί η προκήρυξή τους και το πρόγραμμα των αγώνων, αφού αυτοί θα ξεκινήσουν στα τέλη του μήνα Μαρτίου.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass