ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΔΡΙΑΝΟΥ ΜΕ ΓΙΩΡΓΟ ΣΑΡΡΗ

Στο τραπέζι η υποψηφιότητα για το Euro 2020

Δημοσίευση: 06 Φεβ 2014 13:13 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 13:14

 

Με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Ανδριανό, συναντήθηκε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής. Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν κι εκείνο της ελληνικής υποψηφιότητας για την ανάληψη αγώνων στο πλαίσιο της τελικής φάσης του Euro 2020.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας ενημέρωσε τον κ. Ανδριανό για τα νέα στοιχεία που έχουν προκύψει και για το κόστος που απαιτείται για τη συγκρότηση και υποβολή μιας υποψηφιότητας ανταγωνιστικής και υπολογίσιμης. Αυτά τα στοιχεία, που διαφοροποιούν τις αρχικές εκτιμήσεις, προέκυψαν μετά τα ειδικά σεμινάρια και τις ημερίδες της UEFA προς όλες τις Ομοσπονδίες που εκδήλωσαν ενδιαφέρον, καθώς και τις επαφές των στελεχών της ΕΠΟ με αντίστοιχα της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΕΠΟ, η Ομοσπονδία «θα συνεχίσει τις επαφές, τόσο με την πολιτική ηγεσία του αθλητισμού, όσο και με την UEFA και προχωρήσει σε νέα ενημέρωση για την πορεία της διαδικασίας και στη συνέχεια θα προχωρήσει σε λήψη οριστικής απόφασης από κοινού με το υφυπουργείο Αθλητισμού».

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass