ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ – 23η ΕΜΒΟΛΙΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

«Διπλό» ο ΠΑΣ, άλμα παραμονής ο Εργοτέλης

Δημοσίευση: 05 Φεβ 2014 20:27 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 13:12

 

Νικηφόρο όσο και επιβλητικό ήταν το πέρασμα του ΠΑΣ Γιάννινα από το γήπεδο των Πηγαδίων. Οι Ηπειρώτες, σε αναμέτρηση για την 23η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, επικράτησαν 2-0 της Ξάνθης, με τον ΠΑΣ να διατηρεί το αήττητο επί θητείας Γιάννη Πετράκη (δεύτερη σερί νίκη μετά από το 2-1 επί του Λεβαδειακού το περασμένο Σάββατο). Τα τέρματα του ΠΑΣ, ο οποίος μόλις έκανε... ποδαρικό στις εκτός έδρας νίκες του εφετινού πρωταθλήματος, σημείωσαν οι Τζημόπουλος (7`), Κοροβέσης (31`) και Ίλιτς (58`).

ΞΑΝΘΗ (Ράινερ Μάουρερ): Τσέμα, Παΐτο, Κάλβο (46` Μαρίν), Γούτας (70` Τριάδης), Σολάρι, Γκαρσία (46` Βασιλακάκης), Χοσέμι, Φλίσκας, Μάνταλος, Σολτάνι, Μπαξεβανίδης.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Γιάκος (86` Αυγενικού), Τζημόπουλος, Κοροβέσης, Κολοβέτσιος, Μιχαήλ, Ίλιτς (82` Κυβελίδης), Μπέριος, Στρούνα, Τσουκαλάς, Ακόστα (74` Ντάσιος).

Ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Με σκόρερ τους Διαμαντάκο και Μπαντιμπαγκά, ο Εργοτέλης έκαμψε την αντίσταση της Βέροιας. Στην αναμέτρηση της 23ης αγωνιστικής για την Σούπερ Λίγκα που έγινε στο Ηράκλειο, η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη επικράτησε 2-0 της Βέροιας, με τον Διαμαντάκο να σκοράρει στο 56ο λεπτό και τον Μπαντιμπαγκά να διαμορφώνει το τελικό σκορ στο 86΄.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Στοΐκοβιτς, Τζανακάκης, Πίτσος, Σαρρής, Γιοβάνοβιτς, Καρντόσο (79΄ Κοζορώνης), Ρομάνο, Ιμπραΐμ, Χαντί (46΄ Κούμπικ), Διαμαντάκος, Μπαντιμπαγκά (90+2΄ Μονακέλο).

ΒΕΡΟΙΑ (Ράτκο Ντόστανιτς): Καντιμοίρης, Βέρτζος, Γεωργιάδης, Μπάρμπας (87΄ Τζημογιάννης), Όστοϊτς, Ζεζίνιο (70΄ Καλτσάς), Τραπ, Παυλίδης (79΄ Κομολόφ), Μπεν, Γκονσάλβες, Μπαργκάν.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass