ΤΟ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΠΟ ΕΠΙΚΥΡΩΣΕ ΤΟ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ ΤΩΝ ΔΥΟ ΛΙΓΚΩΝ

Συμφώνησαν στο 2+1

Δημοσίευση: 05 Φεβ 2014 13:27 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 13:12

 

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας επικύρωσε το πρακτικό συμβιβασμού μεταξύ της Σούπερ Λίγκας και της Football League για τον αριθμό των συλλόγων που θα υποβιβαστούν από την πρώτη στη δεύτερη κατηγορία, αλλά και αυτών που θα προβιβαστούν από τη δεύτερη στην πρώτη επαγγελματική κατηγορία, για την περίοδο 2013-2014.

Μεταξύ άλλων, στο πρακτικό συμβιβασμού αναφέρεται:

«Με το πέρας της αγωνιστικής περιόδου 2013-14 θα υποβιβαστούν από τη Super League στη Football League οι δύο τελευταίες ομάδες (17η και 18η) της βαθμολογικής κατάταξης κανονικής περιόδου του Πρωταθλήματος Ανδρών Super League και αντίστοιχα θα προβιβαστούν από τη Football League στη Super League οι δύο (2) πρώτες ομάδες της Football League ως αυτές θα προκύψουν από τους αγώνες κατάταξης (playoff) που προβλέπονται στην οικεία προκήρυξη της Football League και σύμφωνα με όσα εκεί προβλέπονται.

Ταυτόχρονα με το πέρας της αγωνιστικής περιόδου 2013-14 (τόσο της Super League όσο και της Football League) θα διεξαχθεί ειδικός αγώνας κατάταξης (μπαράζ) μεταξύ αφενός της ομάδας της Super League που θα καταλάβει την 16η θέση της βαθμολογικής κατάταξης κανονικής περιόδου του Πρωταθλήματος Ανδρών Super League και αφετέρου της ομάδας της Football League που θα καταλάβει την 3η θέση της βαθμολογικής κατάταξης του Πρωταθλήματος Ανδρών Football League μετά τη διεξαγωγή αγώνων κατάταξης playoff σύμφωνα με την οικεία προκήρυξη της τελευταίας. Ο νικητής του εν λόγω αγώνα (ο οποίος θα προκύψει κατά το άρθρο 20 παρ. 9, 10, 11, 12 και 13 του ΚΑΠ) θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα Super League 2014-15 ενώ ο ηττηθείς στο πρωτάθλημα Football League 2014-15.

Ο ως άνω αγώνας κατάταξης (μπαράζ) θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο Αθηνών (Ο.Α.Κ.Α.) ή αν και οι 2 ομάδες δεν έχουν έδρα στο νομό Αττικής σε έτερο ουδέτερο γήπεδο που κατά το δυνατό θα απέχει ισομερώς από τις έδρες των δύο ομάδων ή άλλως συμφωνηθεί μεταξύ των δύο μερών».

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass