ΘΑ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ

Σύγχρονη κερκίδα αποκτά το Δαμάσι

Δημοσίευση: 04 Φεβ 2014 16:19 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 13:11

 

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

 Ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων του χωριού γίνεται πραγματικότητα και μόνιμη κερκίδα αποκτά σύντομα το γήπεδο ποδοσφαίρου στο Δαμάσι Τυρνάβου σύμφωνα με μελέτη που εκπονήθηκε από τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Τυρνάβου. Το έργο θα χρηματοδοτηθεί από τη ΣΑΤΑ και ο  προϋπολογισμός ανέρχεται στο ποσό των 12.600 ευρώ.

Σύμφωνα με τη μελέτη προβλέπεται η κατασκευή της μόνιμης κερκίδας στον αδιαμόρφωτο δημοτικό χώρο δυτικά του γηπέδου  Δαμασίου που σήμερα χρησιμεύει ως κερκίδα όρθιων θεατών. Η νέα κερκίδα θα τοποθετηθεί συμμετρικά, ως προς το μήκος της, με βάση τον άξονα-γραμμή κέντρου του γηπέδου και σε επαφή με την μπετονένια υπάρχουσα περίφραξη του γηπέδου πίσω από τους πάγκους. Θα έχει στο κάτω μέρος της ένας διάδρομος κυκλοφορίας των θεατών πλάτους 1,15μ. σε ύψος στάθμης 1,0μ. πάνω από την υπάρχουσα περίφραξη του γηπέδου που θα ανυψωθεί και αυτή κατά 1,0μ. επίσης.

Η κερκίδα θα αποτελείται από τέσσερεις σειρές αναβαθμών πλάτους 0,85μ. ο καθένας με εξαίρεση τον τελευταίο και πιο ψηλό που θα έχει πλάτος 0,55μ. και το ύψος του καθένα θα είναι 0,45μ. Το συνολικό μήκος της νέας κερκίδας θα είναι 12-14μ. και θα έχει χωρητικότητα 80-100 θεατών της ομάδας του Δαμασιακού.

ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ

Το έργο περιλαμβάνει φορτοεκφόρτωση προϊόντων εκσκαφών με μηχανικά μέσα για τις απαραίτητες εκσκαφές και διαμορφώσεις.

Εκσκαφή θεμελίων και τάφρων με χρήση μηχανικών μέσων σε εδάφη γαιώδη-ημιβραχώδη για την διαμόρφωση του εδάφους και των θέσεων θεμελίων. Επίχωση με προϊόντα εκσκαφών για την τελική διαμόρφωση πριν τη σκυροδέτηση. Ξυλότυποι συνήθων χυτών κατασκευών για το περιμετρικό τοιχίο και τις δοκούς των θεμελίων και ξυλότυποι εμφανών σκυροδεμάτων για τους αναβαθμού. Σκυροδετήσεις για κατασκευές από σκυρόδεμα κατηγορίας C20/25 με προηγούμενη τοποθέτηση χαλύβδινου οπλισμού σκυροδέματος κατηγορίας Β500C (S500s).

Οι εργασίες ξεκινούν άμεσα και το έργο θα παραδωθεί σε χρήση μές στον Μάρτιο.

Την επίβλεψη του έργου έχει ο πολιτικός μηχανικός του Δήμου κ. Γιάννης Πουρνάρας.

Στη φωτογραφία ο χώρος όπου θα γίνει  η σύγχρονη κερκίδα στο γήπεδο Δαμασίου

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass