Ανακοίνωσε Μήτρογλου η Φούλαμ

Δημοσίευση: 31 Ιαν 2014 20:38 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 13:06

 

Παίκτης της Φούλαμ είναι και επίσημα ο Κώστας Μήτρογλου. Ο Έλληνας διεθνής επιθετικός υπέγραψε το συμβόλαιο που τον «δένει» ως το καλοκαίρι του 2018 με τους «κότατζερς» και ανακοινώθηκε επίσημα από τον αγγλικό σύλλογο. Η μεταγραφή του από τον Ολυμπιακό στη λονδρέζικη ομάδα κόστισε περίπου 15 εκατ. ευρώ και είναι η ακριβότερη που έχει γίνει ποτέ για Έλληνα ποδοσφαιριστή, ενώ ο ίδιος αναμένεται να εισπράξει περίπου 10 εκατ. ευρώ για τα 4.5 χρόνια του συμβολαίου του.

«Είμαι πού χαρούμενος που βρίσκομαι στην Πρέμιερ Λιγκ και ειδικά στη Φούλαμ, που είναι ένας μεγάλος σύλλογος. Είμαι εδώ επειδή θέλω να βοηθήσω, ώστε ο σύλλογος να πετύχει τους στόχους του. Με κολάκεψε το γεγονός ότι με ήθελαν τόσο πολύ και είμαι πραγματικά χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και θα δουλέψω με τον Ρενέ Μοϊλενστέεν. Ξέρω ότι έχει μεγάλη εμπειρία στο ποδόσφαιρο, μου εξήγησε πώς δουλεύει και ανυπομονώ να συνεργαστώ μαζί του» δήλωσε ο Μήτρογλου στην ιστοσελίδα της Φούλαμ, προσθέτοντας ότι πριν πάρει την απόφασή του μίλησε και με τον Γιώργο Καραγκούνη, ο οποίος του είπε τα καλύτερα λόγια για τη νέα ομάδα του.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass