Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΥΧΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ (81-74)

Ο χρυσός... αγώνας του Περικλή

30 ΠΟΝΤΟΥΣ ΜΕ 7 ΤΡΙΠΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΑΡΟ ΠΕΡΙΚΛΗ ΜΑΝΩΛΑ

Δημοσίευση: 27 Ιαν 2014 2:18 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 12:58
 
Ο χρυσός... αγώνας του Περικλή Μανώλα ήταν ο χθεσινός. Ο νεαρός αθλητής του Αστέρα με μια εκπληκτική απόδοση (30 πόντους με 7 τρίποντα) οδήγησε την ομάδα του σε μια σπουδαία νίκη επί της Μεταμόρφωσης με σκορ 81-74 στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του δεύτερου γύρου στο πρωτάθλημα μπάσκετ της Γ’ Εθνικής.
Μετά τα χθεσινά αποτελέσματα μάλιστα ο Αστέρας ανέβηκε κι άλλο βαθμολογικά και δείχνει να μην αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα με την παραμονή του. Με δύο συνεχόμενες νίκες και μετά τη χθεσινή ήττα της Καστοριάς μέσα στη Μακαμπή απέφυγε την Καστοριά με δύο πόντους και τώρα πάει σε έναν πραγματικό τελικό μέσα στην έδρα της. Στο συγκεκριμένο ματς φυσικά θα παίξει ρόλο και η διαφορά (70-63 είχε νικήσει ο Αστέρας στο Αλκαζάρ).
Στο χθεσινό ματς εκτός από τον Μανώλα πρωταγωνιστικό ρόλο είχε ο Θοδωρής Λιάκος που σημείωσε 27 πόντους με 4 τρίποντα, ενώ πολύ καλός ήταν και ο Σταυρόπουλος. Ο Τσιαβές αν και δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα στο τέλος κατάφερε με 7 πολύτιμους πόντους (από τους 9 που σημείωσε συνολικά) να δώσει σπουδαίες ανάσες στην ομάδα του.
Ο Αστέρας ήταν εκπληκτικός στο πρώτο ημίχρονο. Ειδικά στο πρώτο δεκάλεπτο κατάφερε να στριμώξει τη Μεταμόρφωση στη... γωνία της και να μην την αφήνει να ξεφύγει. Στην επανάληψη όμως ήρθε και η κούραση για τους γηπεδούχους και τότε οι Βολιώτες βρήκαν την ευκαιρία να πάρουν ένα μικρό προβάδισμα.
Γρήγορα όμως με μεγάλο πάθος, άμυνα και σωστές επιθέσεις (τα περισσότερα σουτ βγήκαν από οργανωμένες επιθέσεις με σωστά σκριν) ο Αστέρας ξαναπήρε προβάδισμα και μάλιστα σε ένα καίριο χρονικά σημείο και έτσι έφτασε στη νίκη.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 30-12, 48-34, 57-54, 81-74
ΑΣΤΕΡΑΣ (Τριανταφυλλίδης): Χρήστου, Τσαβές 9 (1), Μανώλας 30 (7), Λιάκος 27 (4), Πάσχος, Γαλίτης, Σταυρόπουλος 13 (3), Μπρόγκας, Πασχάλης, Γαλάνης 2.
ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ Β. (Μυριντζής): Καραγεώργος Θ. 14, Αγκρής, Παπούλιας 11 (1), Νάνης 24 (2), Θεοχάρης 19, Γεωργαντάς 6, Καραρήγας, Παλάσκας, Καφάσης, Διανέλος, Παρασκευάς.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass