ΚΑΙ ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΛΙΓΚ ΚΑΠ

Η Σάντερλαντ απέκλεισε τη Μάντσεστερ Γ.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΑΤΣ ΣΤΟ "ΟΛΝΤ ΤΡΑΦΟΡΝΤ"

Δημοσίευση: 23 Ιαν 2014 14:08 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 12:53

 

Απίστευτο ματς στο "Ολντ Τράφορντ" όπου η Σάντερλαντ νίκησε 2-1 στα πέναλτι τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πήρε την πρόκριση στον τελικό του Λιγκ Καπ.

Οι "κόκκινοι διάβολοι" ισοφάρισαν το εις βάρος τους 1-2 του πρώτου αγώνα όταν ο Τζόνι Έβανς άνοιξε το σκορ στο 37΄. Στο Λιγκ Καπ δεν μετρούν τα εκτός έδρας γκολ κι έτσι το ματς οδηγήθηκε στην παράταση. Μετά από λάθος του Ντε Χέα, ο Μπάρντσλεϊ στο 119΄ με το πρώτο εύστοχο σουτ της Σάντερλαντ (!) στον αγώνα ισοφάρισε. Ομως το ματς δεν είχε τελειώσει ακόμα, καθώς ο Ερνάντες σκόραρε στις καθυστερήσεις της παράτασης (121΄), διαμόρφωσε το 2-1 και έστειλε το ματς στα πέναλτι. Εκεί, παρά την προσπάθεια του Ντε Χέα να εξιλεωθεί (απέκρουσε δύο εκτελέσεις), οι παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτενε αποδείχθηκαν... τραγικοί καθώς έχασαν τέσσερα από τα πέντε πέναλτι (Γουέλμπεκ, Τζόουνς, Γιανουζάι, Ραφαέλ) κι έτσι προκρίθηκε με 2-1 η Σάντερλαντ η οποία στον τελικό θα αντιμετωπίσει τη Μάντσεστερ Σίτι, στις 2 Μαρτίου στο Γουέμπλεϊ. Λίγες ημέρες νωρίτερα (25/2) η Γιουνάιτεντ θα δώσει τον πρώτο της αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο, για τους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η σύνθεση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Ραφαέλ, Σμόλινγκ, Εβανς, Μπάτνερ (84΄ Εβρά), Φλέτσερ, Κάρικ (94΄ Τζόουνς), Γιανουζάι, Καγκάουα (60΄ Βαλένσια), Γουέλμπεκ, Ερνάντες.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass