ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΗ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΠΟΥ ΑΠΕΣΠΑΣΕ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ

«Κλείδωσε» την παραμονή ο Τύρναβος

*ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ *ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ Ο ΡΟΝΤΡΙΓΚΟ ΜΠΑΡΟΣ

Δημοσίευση: 21 Ιαν 2014 1:26 | Τελευταία ενημέρωση: 22 Σεπ 2015 12:50
  
Του Χρήστου Αρχοντούλη
 
Μετά από 46 χρόνια ο Τύρναβος επέστρεψε στη Β΄Εθνική και από την αρχή της φετινής αγωνιστικής περιόδου, στόχος του ήταν η όσο το δυνατόν πιο άνετη παραμονή στην κατηγορία
Αυτό σχεδόν το έχει καταφέρει, καθώς η βαθμολογική διαφορά από την τρίτη ομάδα που υποβιβάζεται με τα τωρινά δεδομένα (σ.σ. Καβάλα) είναι μεγάλη και οι 12 βαθμοί δεν καλύπτονται εύκολα διότι πρέπει να έρθουν τα πάνω κάτω, για να κινδυνεύσει.
Με τον βαθμό λοιπόν της ισοπαλίας(0-0) που απέσπασε στη Δράμα, το ποδοσφαιρικό συγκρότημα του Τυρνάβου «κλείδωσε» μπορούμε να πούμε την παραμονή και πλέον θα προσπαθήσει για ό,τι το καλύτερο, στη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι θα υπάρξει χαλάρωση, διότι η καλή εικόνα που δείχνει πρέπει να τη διατηρήσει μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.
Είναι ξεκάθαρο ότι για να πλασαριστεί στην προνομιούχο πρώτη τετράδα που οδηγεί στα πλέι οφ ανόδου είναι πάρα πολύ δύσκολα, αλλά εφόσον υπάρχουν ελπίδες θα εξαντλήσει έστω και τη μικρή πιθανότητα που έχει.
Ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια με Αναγέννηση Καρδίτσας(εκτός έδρας), Κέρκυρα(εντός), Καλαμαριά(εκτός), Αιγινιακό(εντός), Ηρακλή Θεσσαλονίκης(εκτός), όπου οι παίκτες του Άγγελου Διγκόζη θα το παλέψουν και ό,τι μπορούν να πάρουνε από την πεντάδα αυτή των ντέρμπι, θα είναι όφελος για να πάρει μια καλή θέση στον βαθμολογικό πίνακα η ομάδα.
ΑΨΟΓΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ
Στο ποδόσφαιρο δεν μετρά μόνο το αποτέλεσμα ενός αγώνα που μπορεί να είναι θετικό ή αρνητικό. Μετρά και η εν γένει συμπεριφορά παραγόντων, προπονητών, ποδοσφαιριστών και φιλάθλων των ομάδων. Η Δόξα Δράμας λοιπόν ανταπέδωσε στην ομάδα του Τυρνάβου την άψογη φιλοξενία στον αγώνα του πρώτου γύρου στο στάδιο Αλκαζάρ και η τυρναβίτικη ΠΑΕ με χθεσινή της ανακοίνωση, επισήμανε τα εξής: «Η ΠΑΕ ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει την διοίκηση και τα στελέχη της ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ για την άψογη φιλοξενία που παρέθεσαν στη διοίκηση και την αποστολή της ομάδας μας, και τους εύχεται καλή συνέχεια στην αγωνιστική τους πορεία».
ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΣΙΑΤΡΑΣ-ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΕ ΟΡΙΟ ΚΑΡΤΩΝ
Για το παιχνίδι με τη φορμαρισμένη Αναγέννηση την ερχόμενη Παρασκευή στην Καρδίτσα, ο Διγκόζης θα έχει στη διάθεσή του τον Δημήτρη Σιάτρα που εξέτισε τη ποινή της μιας αγωνιστικής από κάρτες, ενώ ο Ροντρίγκο Μπάρος που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες στη Δράμα, θα εκτίσει την ποινή του πιθανότατα στην αναμέτρηση με την Αναγέννηση Καρδίτσας, την ερχόμενη Παρασκευή.
Εν τω μεταξύ σε όριο καρτών βρίσκονται τέσσερα βασικά στελέχη της ομάδας και αναφερόμαστε στους Νταντίδη, Τέλλο, Κουρτεσιώτη και Όμο.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Η Ένωση Β' Εθνικής ανακοίνωσε το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής των δύο ομίλων του πρωταθλήματος. Όπως έγινε γνωστό, τα παιχνίδια Ολυμπιακός Βόλου – Χανιά, Παναχαϊκή – Φωκικός, Αναγέννηση Καρδίτσας – Τύρναβος και Απόλλων Καλαμαριάς – Νίκη Βόλου θα έχουν τηλεοπτική κάλυψη. Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:
2ος Όμιλος
Παρασκευή (24/1)
18.00: Αναγέννηση Καρδίτσας – Τύρναβος (ΟΤΕ TV)
Κυριακή (26/1)
15.00: Εθνικός Γαζώρου – Καβάλα
15.00: Κέρκυρα – Δόξα Δράμας
15.00: Γιαννιτσά – Ηρακλής
15.00: Αιγινιακός - Βατανιακός
Δευτέρα (27/1)
15.00: Πιερικός – Ζάκυνθος
18.00: Καλαμαριά – Νίκη Βόλου (OTE TV)
 
1ος Όμιλος
Κυριακή (26/1)
15.00: Ηρακλής Ψαχνών – Αχαρναϊκός
15.00: Βύζας – Επισκοπή
15.00: Γλυφάδα – Φωστήρας
15.00: Πανηλειακός – Καλλιθέα
15.00: Αστέρας Μαγούλας – Παναιγιάλειος
18.00: Ολυμπιακός Β. – Χανιά (OTE TV)
Δευτέρα (27/1)
16.00: Παναχαϊκή – Φωκικός (OTE TV)
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass